Para şart değil…..

Diksiyon kursum dün akşam sona erdi.Çok güzel vakit geçirdik,yeni arkadaşlar edindik.Özleyeceğim arkadaşları ve hocamızı. Belgelerimizi de yakında alacakmışız.Açık söyleyeyim bu kursa Sayın Valimiz istediği için gitmiştim. Bana birkaç kez diksiyon kursu belgesi aldın mı diye sordu. Ve nihayet ben de aldım.Bundan sonra ne mi olur???Bilemem göreceğiz.
Dünde resim kursumuz başladı.Bir özlemişiz arkadaşlarımızı, öğretmenlerimizi.Ve özellikle de resim yapmayı. Ben tatilde de evde resim yaptım.Dünde akrilik boya ile resim yapmaya başladık. Ben henüz resim seçemedim, cumartesi gününe kadar seçerim inşallah.
Bu arada fırsat buldukça akıllı telefonumu çözmeye çalışıyorum.Çok marifetleri var ama ben vakitsizlikten, biraz yavaş çözüyorum.
Mesela telefonumla çektiğim tüm resimler,otomatik olarak lap topuma yükleniyor.Ara kablosu veya başka bir aygıt gerekmeden. Bu çok süper oldu.Resim boşaltma işinden kurtuldum.))Birde mikrofona aramak istediğin şeyi söylüyorsun, sana google da bulup açıyor. Nilgün’ün Günlüğü Sinop Aşığı dedim. Karşıma benim site çıktı.)))

DSC05936DSC05940bilim sanatDSC05921
Yani bakalım daha neler keşfedeceğim.
Eveeet…Yarın 14.Şubat sevgililer günü…Hani bana her gün sevgililer günü dermişim.)))))
Şaka bir tarafa gerçekten tüketiciyi, tüketime yönlendiren bir gün.)))))
Aslında bence hediyenin büyüklüğü değilde ,hatırlanmak güzel. Bana bir çiçek yeter mesela.)))Yani eşim çok zengin olurda,uyduruk birşey alır o zaman kızarım herhalde.)))))Ama çiçek her zaman geçerli bir hediye…(Bence)
Haydi bakalım hepinize güzel geceler diliyor,ve ……..kiraladığım helikopterden evinizin üstüne gül yaprakları döktürüyorum….
Para şart değil, gönlün zengin olsun.))))))))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Sizi Tebrik ediyorum ara ara sitenizi takip ediyorum Sinop adına gerçekten güzel işler yapıyorsunuz tebrikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.