Günaydıııııııııııııııııııın…..

Dünyanın 7 kıtasında bulunan arkadaşlarım, okuyucularım, dostlarım hepinize günaydın…Bakmayın Sinop’un sisli puslu havasına, içimizde öyle bir sıcaklık var ki hepinizi ısıtmaya yeter.)))
Hatta hatta şu anda güneşte ,bulutların arasından yüzünü gösterip sanki uzaktaki okuyucularıma ”O’ da” günaydın diyor…
Bugün yine cumartesi, farkındasınız değil mi mart ayıda bitti. Vallahi inanamıyorum, bir bakmışız aralığa gelmişiz…Artık birşey demiyorum ,sadece sağlıklı günler diliyorum herbirimize.
Günler geçiyor, aylar geçiyor ,yıllar geçiyor derken bizlerde bu arada büyüyoruz.)))) Dün iki arkadaşım, yeni bir yaş alıp büyüdüler)))))Doğum günlerini yaptık.Maşallah ne kadar büyürlerse büyüsünler, temel güzel olunca değişen pek birşey olmuyor gerçekten. Ruh güzelliğiyle de birleşince ortaya harika insanlar çıkıyor. Sevgili arkadaşlarım iyi ki varsınız..Allah ikinize de sağlıklı ,uzun ömürler versin. Ve bizim dostluğumuzda ilelebet devam etsin..Sizleri seviyorum…

2013-03-29 13.57.46DSC06702DSC06703DSC06704
Dün doğum günü pastalarımız ev yapımıydı. Şimdi Allah biliyor ya, ev yapımı pastayı, dışarısının hazır pastalarından çok daha fazla seviyorum.Katkısız, kreması da çok daha hafif oluyor, dünde böyle güzel bir pasta yedik, hele hele suda pişirilen,içli köfte harikaydı.. Off offf ne güzel şeydi o Aysel Abla..Ellerine sağlık…Devamını bekleriz.)))))
Doğum günü bitti, koşturmaca eve geldim.Aslında tiyatroya gidecektim dün gece ama, bazı sebeplerden bilet almada geçikince gidemedim. Biletler bitmiş.Ben de konservatuvara gittim. Şarkılarımız yavaş yavaş oturmaya başladı artık. 12 Haziranda konserimiz var, sizler şimdiden takip edin, biliyorsunuz bilet kalmadığı için biz konserimizi gizlilik içinde yapıyoruz.)))Ne bir duyuru, ne bir afiş.İnşallah 750 kişilik tiyatro salonu yapılacakmış, gecikmez de, ileride o salonda da konser verme şansımız olur. Şöyle gümbür gümbür hep beraber, çoşkuyla paylaşırız gecemizi sizlerle.

sinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarıDSC06718sinop belediye konservatuvarı
İcra sonrası Şen Pastanesine gittik, havada buz gibiydi, sıcacık içilen salep ve dostların sohbetiyle içimizde ısındı,dışımızda .

şen pastanesi
Sevgili okuyucularım ,dostlarım, arkadaşlarım…Hepinize çok güzel bir hafta sonu diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun…Kendinize iyi bakın olur mu?Başka SİZ yok,değerini bilin…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.