Konser Sonrası Yemeğimiz….

Böyle güzel konser olursa, böyle de eğlenceli yemek olur tabii.
Dün akşam Nihavent Resturanda kurtları döktük. Şefimiz bile oynadıktan sonra ,düşünün ne iyi konser vermişiz.)))))
35 kişiydik dün akşam. Her konser sonrası gittiğimiz yemeklerde de çok eğleniyoruz.
Dün akşam tam doluydu Nihavent.Bu arada Belediye Başkan yardımcısı Rahmi Balfidan’nın da doğum günü kutlaması vardı. Pastalarından bizde yedik. Kendisine yine, nice güzel yıllar diliyorum,tüm sevdikleriyle birlikte.
O gruptada belediyeden arkadaşlar bir aradaydı, İsmet Damaroğlu ve Gülbahar Çilingir Özcevahir, isimlerini bilemediğim birçok arkadaş. Aralarında sesi güzel bir bayan vardı, çok güzel türküler seslendirdi.

ismet damaroğlusinop belediyesirahmi balfidanrahmi balfidanın doğum günü
Evet gelelim bizim eğlencemize???Sinop Belediye Konservatuvarı T.S.M. korosu bir araya gelince ne olur????Tabii orayı da konser salonuna çevirir değil mi?)))))Aynen öyle oldu. Tek fark vardı, saz heyetimiz yoktu, Nihavent’te org ve kanunla söyledik. Sonra bizim kemancımız Ömer’de aramıza katıldı. Yine bu gecede şefimiz Orhan Yılmaz ve Nuri Hocamızda söyledikleri şarkılarla gecemize renk kattılar.
Bazı arkadaşlarım alışmış 12-15 kişilik saz heyetiyle şarkı söylemeye , ara ara sıkıntı çektiler.))))

nuri karagülleDSC06196orhan yılmazDSC06281DSC06277DSC06239DSC06261DSC06265tsm korosusinop tsm korosutsm korosunihaventDSC06233DSC06235tsm korosu
Ayy size birşey söyleyeyim mi sevgili okuyucular..Yaa ben ne kadar geç kalmışım akıllı telefon almaya…Hayret nasıl oldu da kaçırmışım, teknolojinin bu bölümünü hala aklım almıyor.
Artık elimden düşüremez oldum. Şimdi birde Tango yükledim, her yerde görüntülü konuşma durumun oluyor.Bir başka programda ise ,yanında ne şarkı çalıyorsa anında senin telefonuna da geliyor. Süper vallahi.
Her yerde de artık Wı-Fı var. Hiç sorun olmuyor inanın.Ne çabukta alışıveriyor insan teknolojiye. Nasıl önceden fotograf makinası benim için olmazsa olmazsa, ardından PC ve şimdide 3. sırayı akıllı telefon alıyor.
Yalnız şöyle bir şikayetim var. Bu telefonda yeni şeyler keşfetmek ve uygulamak için çok zaman harcadığımdan bazı arkadaşlarımın şikayeti var.)))
Bu arada bir haber daha, dün Diksiyon Kursu ‘nu bitirme belgemi aldım. Valimizi ilk gördüğüm yerde, belgemi aldım haberini vereceğim. Kim bilir belkide, kendileri günlüğümü okurda ben söylemeden haberleri olur.
Ayy bir haberi daha es geçmişim dün konserimizi anlatırken..Konser kıyafetimde kendi kreasyonumdu.)))Artık sahne kıyafetlerimi ben dikeceğim galiba, tabii vakit bulursam.)))))
Sevgili günlük…
Dolu dolu ve güzel geçen günler için, Tanrıma çok teşekkür ediyorum. Her zaman bizimle ol, bizleri,tüm sevdiklerimi koru.Yardımını ve iyiliğini esirgeme bizlerden.Önce sağlık istiyorum senden tanrım….Sonra ki isteklerimide içimden söylüyorum, sen biliyorsun zaten…
Tanrım şuanda günlüğümü okuyan, iyi niyetli okuyucularımında gönlündeki muratlarını ver olur mu Allah’ım.Çok teşekkür ederim….Seni seviyorum, hem de çoooooooook..
İyi pazarlar…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.