Bahar Geldi,Gül Açıldı….

Merhaba sevgili okuyucularım..
Bahar geldi, gül açıldı ,kalbime neşe saçıldı…Diye bir şarkı vardı, çocukluğumda çok sever ve çok söylerdim. Hatta hatırlıyorum, elime aldığım saç fırçasını mikrofon niyetine kullanır, annemin uzun uzun başörtülerini belime ve başıma dolar, bize gelen komşularımıza şarkılar söylerdim.))))Sonra büyüdüm,ilk okulda Şaban Hocamız, sazıyla bize türküler öğretir, müsamerelerde ,özel günlerde türkü söylerdik. Daha da büyüğünce ağabeyimin düğünün de şarkı söyledim, biraz arabesk tarzı ,biraz pop. Daha daha büyüdüm,T.S.M. ilgi duydum ve geldik bugünlere..Nereden nereye…Bu konuya nasıl geldim ben diye düşünürken tabii ya… Şimdi konservatuvardan geldim, şarkılar söyledik ,daha o havadayım da ondan böyle bir giriş yaptım galiba..)))
Epeydir de şöyle biz bize yazışamamıştık.)))Şu sıralar ev oturmalarım pek fazlaydı. Ben gittim, bana geldiler, sonra toplantım, sonra 2 gün resim kursu derken fazla vakit ayıramadım günlük yazmaya. Sağolsunlar köşe yazarlarımın yazılarını sizlerle paylaşarak, bu arayı kapattım. Yani yine hergün sitemi güncelledim.)))

kenan kuaförkenan kuaförDSC06856
Bugünde yoğun bir gündü. Sabah kuaföre gittim,sonrada sevgili şefimiz Orhan Hoca’nın doğum günüydü konservatuvara gidip kutladık,pasta yedik.Akşamda malum icra gecemizdi sonra tekrar gittim derken, bugün yine çok zamanın dışarıda geçti. Ve işte yarın yine cumartesi…

DSC06847DSC06852DSC06854DSC06862
Sizler nasılsınız sevgili okuyucularım..Neler yapıyorsunuz? Artık Nisan ayına da girdik, bahar yüzünü hafiften göstermeye başladı. Ufaktan yürüyüşlere başlarsınız artık. Ben henüz başlayamadım maalesef, sadece haftada 3 gün pilates yapabiliyorum. Salona da gidemiyorum, Ebru Şallı’yla evde yapıyorum…
Yürüyüş kolesterole çok iyi geliyormuş, hatta aile hekimimiz söyledi, nabzımızı 130 çıkarıp 20 dakika yürümek, kolesterolün düşmesinde çok büyük etkenmiş. Ve yine kepek ekmeği yenmesini, fındık yağı kullanılmasını da önerdi..Ben de sizlerle paylaşayım dedim.
Yalnız bu arada grip salgın halde.Bir geldi mi 1 ay gitmiyor, inşallah bana uğramadan geçer. Bu arada lütfen sevgili hanımlar mümkün olduğu kadar öpüşmeyelim kimseyle ve her zaman, daima ellerimizi yıkayalım..
Sizlere sağlıklı, güzel günler diliyorum. İyi hafta sonları…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.