Ben Onu Tuz Kadar Sevdim….Banu Conker..

Biraz önce bitti. 2 gün önce, web sitemde köşe yazarlığı yapan arkadaşım Banu Conker, bu ay yeni çıkan kitabını imzalayarak bana yolladı. ‘Ben Onu Tuz Kadar Sevdim ”kitabını bir çırpıda okudum.
Kitabı çok akıcı bir dille yazmış. Ve her anlattığı anısında veya aktardığı düşüncelerinde bir kadın olarak kendiniz bulabiliyorsunuz.
Banu, kitap da çok sevdiği eşinin kendisini aldatması ve ayrılması sonucunda, bu dönemde yaşadığı stres ,gerilim ve üzüntüleri günlük olarak yazmış.
Düşüncelerini dökmüş yazıya, daha bir rahatlamış, daha bir stres atmış. Öyle değil midir zaten, üzüntüler anlattıkça hafifler, sevinçler anlattıkça artarmış. Banu Conker’de içindeki duyguları yazarak rahatlamış. Aslında sadece yazmakmış maksadı, kendi için yazmak. Fakat sonra günlüğünü okuttuğu arkadaşları öyle bir rahatlamışlar ki bu kitabı okuduklarında, neden bastırmıyorsun bu kitabı demişler. Ve kitap basımı böylece gerçekleşmiş.
Eğer boşanmış bir bayansanız, kesinlikle kendi duygularınızı bulacaksınız bu kitap da,eğer değilseniz veya bekarsanız da yine kendinizi bulacaksınız. Neden mi?Çünkü bu bir kadının günlüğü. Hele birde anneyseniz, daha iyi anlayacaksınız Banu’yu.
Çok güzel günler geçirmiş eşiyle, hem de öyle günler ki, herkes gıptayla bakıyormuş evliliklerine, ama nasıl olduysa birden değişmiş.Başka kadınlar girmiş evliliklerine ve bitirmiş Banu’da..
İşte bu arada neler hissetmiş, neler yaşamış, ne düşünceler geçmiş aklından hepsini açıkça yazmış.
Çok da iyi yapmış. Kalemine sağlık Banu’cuğum. Gönlündeki isteklerinin gerçekleşmesi dileği ile sana başarılar diliyor, yeni kitaplar bekliyoruz.
Kitap Yitik Ülke Yayınlarından.96 sayfa. İnternetten alabildiğiniz gibi D&R larda da satılıyor..
Ve özellikle beyler ….Sizler kesinlikle okumalısınız bu kitabı…Düşüncesiz hareketleriniz, bir anlık zevkleriniz ve sadece bir gecelik ilişkilerinizle, yanınızda ki bayana neler yaşatıyorsunuz bir görün.. Yaptığınız reva mı?

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.