Güle güle Sayın Valim…..

Biliyorsunuz değil mi, Valimiz Dr. Ahmet Cengiz, Mardin’e vali oldu.Bugün odamıza veda ziyaretinde bulundu. Geleceğini tahmin ediyordum, çünkü gerçekten ince düşünceli,duyarlı, nazik, çalışkan, müzik sever,  saygılı, evlere gerektiğinde başsağlığına giden,sanata düşkün,yaşlılara karşı çok sevecen,yenilikçi bir valiydi.
Bugün ziyaretimize geldiğinde, biraz sohbet etme olanağı da bulduk. Gidişlerine çok üzüldüğümü söyledim. Ama devamında da Mardin’i görmediğimi en kısa zamanda oraya bir tur düzenleyip gelmek istediğimizi de söyledim.)) Güldü, muhakkak beklerim dedi.Hatta sizi Mardin’e sunucu alalım diyede espri yaptı. Konuşmamızın arasında , T.S.M. konserimizi orada da icra edelim dedim, neden olmasın dedi ve gülüştük.)))
Kendisi daha önce Van’da da görev yapmış. Ve doğunun her yerinde görev yapabileceğini her defasında dile getirmiş. Benim için ülkemin her yeri aynı diyor. Tabii biliyorsunuz İçişleri bakanımız Mardin’li ve Sayın Güler’in memleketine gitmek de bir ayrıcalık tabii. Sinop’u çok sevdiğini dile getirdi. Birçok projeye imza attıklarını , bu yatırımları gerçekleştireceklerini anlattı, anladığım kadarıyla, bunları görselleştiremeden gitmesine üzülüyor. EE tabi haklı, gerçekleştireceğiniz şeyler hazır, fakat siz göremeden gidiyorsunuz.
Ve sevgili Sinop halkı, çok sevdiği bir Valisini daha, yeni memleketine uğurluyor.Daha önceki valimizi de (M. Hakan Güvençer)Bingöl’e yolcu etmiş ve gerçekten yine üzülmüştük. Şimdide Sayın Cengiz’i uğurluyoruz.

Vali Dr.Ahmet CengizDSC07330Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz
Sevgili Valim sizi gerçekten özleyeceğiz,şimdiden yolunuz açık olsun, Allah’ta inşallah çok merak ettiğim Mardin’i ,siz oradayken görmek nasip etsin bana.)))
Sizin devamlı sormanızdan ve dolayısıyla sayenizde, diksiyon kursuna gidip belgede aldım, çok teşekkür ederim.))
Umuyorum,gelen valimizde sizin gibi mükemmel biri olur..
Mardin’de ki  görevinizde size tekrar başarılar diliyorum.
Ve sevgili günlük, başka haberlerde var sırada….
Önümüzdeki ayın sanıyorum 18 de, resim sergimiz varmış. Eğer gerçekten o tarihlerde olursa ve kısmetse ben Batum’da olacağım. Gitmeden resimlerimi bırakırım, siz gidip sergiyi dolaşırsınız olur mu? Vallahi çok güzel resimler yaptık, görmezseniz çok şey kaçırmış olursunuz, demedi demeyin.))))

bilim sanat resim kursu
Bu hafta yine yeni resme başladım, büyük olasılık artık sergiye yetiştirmek için başka yapmam, elimde henüz imza atmadığım resimlerin ufak rötuşlarını yapar, sergiye hazırlarım diye düşünüyorum. Ama yaz sezonu için okullar kapandığında evde çalışmayı sürdüreceğim. Artık portre değil de manzara ve Nü çalışmak istiyorum.
Sevgili günlük okurlarım. Büyük olasılık siz bu satırları okurken ben Türkiye içinde kısa bir yolculuğa çıkmış olacağım.Bugün saat 12.00 de Samsun’a gideceğiz..Oradan da…….???Şimdi yazmayayım sürpriz olsun istiyorum. Facebook ve twitterdan gittiğim yerlerin resimlerini atarım, ama günlüğüme koyamam sanıyorum. Çünkü pc götürmeyeceğim, note II yanımda olacak. Bu arada ona yazıp gelince resimlerle birlikte sizlerle paylaşacağım. Umarım güzel bir yolculuk olur.
Sizleri seviyorum. Kendinize iyi bakın, kısmetse pazar akşamı görüşürüz. Sevgiler..

Not:Sevgili okurlarım, yazacağım yazacağım hep unutuyorum şimdi aklıma geldi.Eğer uyku probleminiz varsa, geceleri uyuma güçlüğü çekiyorsanız size bir önerim var. 10 gündür deniyorum ve mışıl mışıl uyuyorum.)))Nasıl mı?

Gece yatmadan yarım saat önce,bir çay bardağı veya biraz daha fazla ılık sütün içine 1 çay kaşığı toz tarçın, 1 çay kaşığı zencefil ve 1 çay kaşığı bal koyup karıştırın ve yavaş yavaş için…….Sonrada bir güzel uyuyun..)))

Bu hafta yaptığım 2. iyilik sizlere.Yayınladığım videoyla yürüyüş yapıyorsunuz değil mi?Tamam tamam,yemin etmenize gerek yok inandım.))))))))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.