Belediye Başkanımız Baki Ergül -Tayfun Talipoğlu- Utku..

 

Dün akşam yukarıda yazdığım üçlü, Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde aynı sahneyi paylaştılar.

Değerli okuyucularım, dün size yazmıştım bu akşam belediyenin iftarına katılacağım diye, üstelik Bel.. Başk.Yar. Rahmi Bey özellikle bekliyorum demişti. Ben ,eşim ve arkadaşım gidelim dedik. İlk kez de katılacaktık. Aman Allah’ım o da ne…????Nasıl kalabalık anlatamam. Her yere masalar koyulmuş,  yer kalmamış, bazıları sırada bazıları ayakta. Saatte 19.45. Baktık hiç şansımız yok oruçluyuzda evde desen yemek yok, haydi gidelim biz iftara Şen Pastanesine dedik. Ve çok sakin, güzel bir iftar yaptık, çorbamızı da içtik, Şen Köftemizi de,salatamızı da, yedik, ayranımızı ,çayımız da içtik, tatlıya yer kalmadı.)))Fakat ilerleyen saatlerde dondurmamızı yedik.

Ufak bir yürüyüş yapıp, hemen ramazan etkinliklerinin yapıldığı alana gittik, yerimizde güzeldi.Önce İlahi söyleyen Osman Erdoğan ve ekibi çıktı.Semazen gösterileri izledik,sonrada Belediye Başkanımız, Tayfun Talipoğlu ve Utku birlikte sahne aldılar.


semazenler ve Osman Erdoğan_x264 ile  ncabaci
Geceyi Tayfun Talipoğlu şiirleri ve şarkılarıyla süsledi.Geçen senede aynı şarkıları seslendirmişti. Şiiri ve yorumları da güzel.Okan Bayülgen ,onun için yatak odası sesli arkadaşım demiş.)))Sesi romantik.)))Bu arada Gezi Olaylarında attığı Twitt için ,bir kez daha kadınlardan özür diledi.Polislerin pastaneye attığı gaz bombalarına dayanamayıp, tepkisini bir anda küfürle dile getirdiğini söyledi.


tayfun Talipoğlu-sen de başını alıp gitme_x264 ile  ncabaci
DSC01625DSC01651DSC01653DSC01654

Ahh esas bomba ne???İlk kez Sinop’ta kendisinin CHP den Çankaya Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Dün akşamki söyleşide sanki önde Tayfun Talipoğlu vardı, daha çok kendinden bahsetti gibi geldi.)))Başkanımızda kendisine önerilerde bulundu.

tayfun Talipoğlu – fıkra_x264 ile ncabaci

Başkanımız geçen sene ki gibi, nükleer ve termik santralle ilgili görüşünü anlattı.Sizlere geçen senenin linkini de vereyim izleyin.

https://nilguncabaci.com/2012/08/tayfun-talipoglu-ramazan-etkinlikleri/

Bu arada başkan,İçme suyumuzdaki arıtma işlemini bittiğini ,ama bu işlemi gerçekleştirebilmek için suların 3 gün kadar kesmek durumunda kalacaklarını, suyu ramazanda ve bayramda kesmek istemedikleri için, bayram sonrası arıtmalı su işleminin tamamlanacağını söyledi.

Kanalizasyon arıtması ise 2014 sonunda tamamlanacakmış.İmar planı için çalışmaları devam ediyormuş, anakaraya  doğru Sinop modern bir şekilde genişleyecek dedi.Engelli çocuklar için çocuk parkı yapacağını söyledi.Belediyenin her zaman zulasında parası olduğunu,şimdi durumlarının iyi olduğunu söyledi. Giriş yolumuzu yapmanın mutluluğunu yaşadığınıda dile getirdi.

Utku’da şarkılarıyla eşlik etti programa. Tayfun Talipoğlu, tam şöhrete ulaşıncaya kadar kesinlikle evlenme dedi Utku’ya..))


Şiir ve Utku-yıllar sonra birgün_x264 ile  ncabaci
Program izleyicilerin sorularıyla son buldu. Son soru kasıtlı sorulmuş bir soruydu, başkanı sinirlendirse de, cevabını verdi.

Program saat 24.00 sularında son buldu. Bizim için müzikli,şiirli güzel bir gece oldu.Yine mikrofon bozuklukları yaşandı tabii. Keşke Utku daha çok şarkı söyleseydi dedik.Ama 6 ağustosta tekrar karşınızda olacağım dedi.Çok seviyorum Utku’yu, eminim şöhret onu değiştirmeyecektir.

Daha sonrada yürüyüşümüzü yaptık,dondurmamızı yedik, parkımızda oturduk ve evimize geldik.

Ama bugün off off tüm cinlerim başıma geldi desem de inanmayın.)))Daha iyiyim şimdi, oruç tutmamın bir huzuru var. Sakinim.

Casper Nirvana pc , 3. Kez tamirden geldi. Ve gördüm ki şimdi de şarj etmiyor pili. Sadece fişe takılı kullana biliyorsunuz.        Bugün, Hepsiburda.com ‘a ,Ürün iadesi formu doldurup yolladım, cod numaramı bekliyorum. Büyük olasılık yarın yurt içi kargoyla yollarım.Sonuçta Casper istemiyorum artık, başka marka pc veya paramı istiyorum.Çünkü acilen PC ye ihtiyacım var. Şu anda eskisini kullanıyorum,buda devamlı kapanıyor. Eğer günlüklerimi yazamazsam bilin bilgisayarsız kaldım demektir.Ayy Allah korusun. Bakalım sonuç ne olacak,hep birlikte buradan göreceğiz. Şikayetimvar.com’a da yazdım. Tüketici hakem heyetininde görüşlerini aldım.Şimdi işleme koymuş durumdayım. Sessiz ve sakin takipteyim. Az parada değil ama kardeşim.1387.79 tl para ödüyorum,sinirlenip kızmam çok doğal değil mi?

İşte böyle sevgili günlük hava kapalı. Tam oruç tutmalık hava.))))

Hepinize iyi iftarlar ve iyi akşamlar diliyorum. Sevgiler Sinop’tan.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.