İyi ki doğmuşum……

 

Yunan Adaları ,sonrasında Türkiye içinde gezmelerle 14 günü geride bırakıp geldim. Geldiğimde de Sinop’ta misafirlerim vardı. Dolu dolu geçen 5 gün sonrasında bugün onları yolcu ettim.Yazacağım o kadar çok şey var ki sıraylamı yazayım  atlayarak mı bilemedim vallahi…

Ama bugün benim için özel bir gün, bir yaş daha aldım bugün.)))Ama bakın yüzüm gülüyor.)))Allah’ım her daim güldürsün inşallah. Beraberce gülelim tamam mı?

DSC09499

Eylül ayı neredeyse tüm yakınlarımın doğum günü, eşim,ağabeyim ,yeğenlerim ve 4 akrabam,arkadaşlarım hep eylül doğumlu.

Misafirlerim vardı dedim ya, onlarda bu sabah İstanbul’a gittiler,gitmeden benim ,eşimin ağabeyimin doğum gününü kutladılar. 6 eylülden beri doğum günü kutluyorum.Şimdiye dek 2 defa pasta kestim.))

2013-09-06-22.14.442013-09-07-16.54.36-12013-09-10-19.16.58DSC09504

Vallahi hiç şikayetim yok. İyi ki doğurmuş  beni annem. İyi ki sizleri tanımışım. İyi ki sizler benim akrabam,dostlarım,arkadaşlarım ,okuyucularım olmuşsunuz.

Ne mutlu bana…Ben sizleri çooooooooooook seviyorum…

Ve ne yaptıysam facebook ta, ana sayfama doğum günü kutlaması yazamayıp bana mesajla ulaşan arkadaşlarıma ayrı ayrı buradan teşekkür ediyorum. Hepiniz iyi ki varsınız….Doğum günüm KUTLU OLSUUUN.)))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.