Çığlık çığlığa bağırışıyorlar…….

Biliyorum bu akşam yine geç vakte kadar uyuyamayacağım. Ama ne yapayım, bu saatlerde sezsizliğin dibe vurduğu, ben bene olduğum şu zamanlarda peşpeşe çay içmeyi seviyorum. 3 . bardağı doldurdum şimdi. Günlerdir içimden gelmeyen yazma ilhamım, ancak gelir gibi oldu, ben de hemen birşeyler yazmak istedim.
Dün biricik kızımın doğum günüydü.Allah’ım ne kadar şanslıyım, bana hayırlı 2 evlat verdiğin için diye düşündüm. Ne büyük mutluluk, sağlıklı ve hayırlı çocuklarımızın oluşu diye düşünmekten alıkoyamadım kendimi. İyi ki varlar.Evlat ve tabiki hayırlısı, bizlerin en büyük mutluluk kaynağı. Onların sevinçleriyle mutlu olmak, onların üzüntülerini birlikte yaşamak,onları canımızdan çok sevmek….Annelik bu olsa gerek. Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin. Eksikliklerini göstermesin..Ve güzel kızım iyi ki doğurmuşum seni.)))))Allah sağlıklı, başarılı uzun ömürler versin.Herşey gönlünce olsun….
Sevgili günlüğüm….Önce içimden kızıma iyi ki varsın demek geldi, şimdide Allah’ıma teşekkür etmek. Çok seviyorum seni Allah’ım, herşey için teşekkür ederim.
Bugün fotoğraf kursundan yazılımız vardı. Sorular bayağı kazıktı. Soru şekli farklı olduğu gibi, aynı soru içinde birbirine yakın cevaplar olması kafalarımızıda karıştırdı. Neyse facebook da yeğenimin yazdığı gibi, bildiklerimi yaptım, bilmediklerimi attım ve ben bu sınavı atlattım galiba.))))Hocamıza takılıyorum, bilgilerimizi pekiştirmek için bu sene sınıfta kalıp seneye tekrar gelmek istiyorum diyorum.)))
Dün akşam konservatuvarımız vardı yine. Ethem arkadaşımızda ziyarete gelmiş, birkaç şarkılık kaldı ve sonra yine İstanbul’a gitti.Bu arada sevgili arkadaşımız İlhami ŞEN’ide yad ettik. Ruhun şad olsun.

DSC09734DSC09738DSC09741DSC09751DSC09752DSC09748ilhami şen
Şu sıralarda grip (H3N2 ) kol geziyor. Herkes hasta.İstirahat şart. Birde uzmanlar, bol bol meyve (portakal, mandalina, greyfurt ve elma yememizi öneriyorlar. Ve sebze ağırlıklı beslenin diyorlar. Bu arada da sık sık ve özellikle dışarıdan geldiğinizde ellerinizi yıkamanız gerekiyor. Birkez daha yazıp uyarmak istedim. İnşallah bizlere uğramadan gider.Uğramış olanlara da geçmiş olsun diyorum.
Dün Barınak  Cafe’nin sahibi Metin Karakuş’u kaybettik. Çok üzüldüm duyduğumda..Senelerin Barınak Metin’iydi..Pizzayı bize sevdiren Metin Bey…Ruhun şad olsun. Seni çok özleyeceğiz…
Şu sıralar hiç kitap okuyamıyorum.(((Ne oldu bana bilmem, seri şekilde okurdum önceden,ama şu sıralar durdu.Hergün resim kursuna gitmekde çok vaktimi alıyor. Birde günler kısa hemencecik akşam oluyor. Yürümeye bile fırsat bulamıyorum. Birşeyi daha az yapmam lazım herhalde. Bir türlü dengeyi kuramadım.
Hep benden büyükler, fazla çalışma diyor. Canının kıymetini bil diyorlar. Bazen durup düşünüyorum…Ben canımın kıymetini bilmiyormuyum diye… Ama bu şekil yaşantı hoşuma da gidiyor. Tek şikayetim günün yetmediğinden. Birçok istediğimi tam olarak yapamıyorum.Bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede.???
Neyse sevgili günlük….Şu sıralar dünya donuyor, -50 dereceleri gördü dünyanın birçok yeri. Birde Sinop’u düşünüyorum.Günlük güneşlik. Biz çok mu şanslıyız acaba…Ocak ayında böyle bir hava.Deniz süt liman, kıyıda karabataklar bata çıka yüzerken, martılar bir parça simit için çığlık çığlığa bağrışıyorlar…Anneler babalar çoçuk parkında çocuklarını sallarken, kafelere oturmuş birçok kişi güneşin tadını çıkarıyor. Gel de teşekkür etme…Çok teşekkür ederim Allah’ım. Seni seviyoruuuuuuuuuum.
İyi hafta sonları…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.