Hiç düşündünüz mü bilmem?

Hiç düşündünüz mü bilmem? Düşünmediyseniz de, şimdi sizi bu konu üstünde düşündürmeye çalışacağım.)))

Özellikle biz bayanlar ,kıyafete,çeşit çeşit giyinmeye, modayı takip etmeye, ne kadar meraklıyız değil mi?

Eminim bu konuda birçok bayan maaşının 1/4 ni  kıyafete harçıyordur.Yeni yeni alırız, bir güzel giyeriz, salına salına kendinden emin yürürüz. Hele epeyce de para yatırdıysak, gezmeden deldiğimizde hemen kıyafetimizi havalandırır, askıya asar dolabımıza yerleştiririz.Ya da yıkar, ütüleriz, temiz kalması için, evde ev kıyafetleri giyer, onları temiz tutarız.Yani arkadaşlar, biz kıyafetlerimize elbebek ,gül bebek bakarız. Modası geçinçe de, fazla tutmaz ihtiyaçı olanlar veririz.Her zaman için yenisini alma şansımız vardır.

İyi hoş…Peki yine size soruyorum…Sizler kıyafetlere gösterdiğiniz bu bakımı, yüzünüze, saçınıza, vücudunuza gösteriyor musunuz???

Bakın eminim çoğunuzun hayır dediğini duyar gibi oluyorum…Halbuki bir düşünün… Bir kıyafeti belki 2-3 sene veya daha az giyeceksiniz, sonra yenisini alma şansınız olacak. Ama….Ya yüzünüzü, saçınızı, ne bileyim teninizi değiştirme gibi bir şansınız var mı?

Yok tabii…Bence  kıyafetin bakımı kadar, kendimize baksak inanın daha güzel, daha mutlu insanlar topluluğu oluştururduk diye düşünüyorum.Kendine bakmak,ilgi göstermek ruhunuzu da rahatlatacak, kendinize olan güveninizi de artıracaktır.

EEE o halde neyapacağız bayanlar ve hatta beyler?…. Kendi kişisel bakımımıza da önem vereceğiz. Bunun için illa en pahallı şeyleri alıp kullanın demiyorum. Ama cildinize uygun bir ürün muhakkak vardır. Araştırın, sorun öğrenin internet diye birşey var, yazın google, dökümanlar sersin önünüze.)))

Vallahi yani yok yok kardeşim, yok yok…Geçen gün Sinop’ta bir ürün aradım.. Birkaç yere sordum,yok dediler. Sonra, ya Nilgün niye dolaşıp vakit kaybediyorsun, aç interneti oturduğun yerden araştır dedim.Dermoezcanem diye bir site buldum, biraz dolaştım sitede, sonra    saç ve cilt bakımının dev markası Ducray    çıktı karşıma. İnceledim, inceledim, oooo neler neler varmış hem de..Saç bakımımdı, cilt bakımımdı derken, siparişimi verdim bile…

Yani, yeni kıyafet alabilirsin,eskir atabilirsin, ama taze bir cilt, canlı saçlar, bakımla devam eder..Eskisini at, yenisini al gibi bir şansında yok üstelik..Her zaman güzel ve sağlıklı kalmanız dileğiyle….

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.