23.30 za az kaldı…

Merhaba sevgili okuyucularım…Sizlere yine epeydir yazamadım.
Resim kursları, sonra apartman komşularımı ağırlamam, oğlumun İstanbul’dan gelmesi, benim İstanbul’a gitme hazırlığım, trafiğimi yoğunlaştırdı.

DSC00069
Bu arada biraz önce de konservatuvardan geldim. Malum bu akşam icra gecesiydi. 7 martta konserimiz var.Şimdiden hatırlatıyorum sizlere.
Çalışmalarımız çok iyi gidiyor.Hepinizi bekleriz.

DSC00076DSC00084DSC00083
Bu arada resim kursumuzda çok iyi gidiyor. Kolaj çalışması yaptık bu hafta. Keman çalan bir kız çalıştım, hoş oldu. Frida Kahlo’da iyi gidiyor. Bu arada oğlumun siparişi kedi ve Ayı resimleri bitti, bugün çerçeveletmeye verdik.

2014-02-19-16.42.142014-02-20-12.51.242014-01-22-13.04.07-1
Yani şimdi anladınız benim neden fazla ortalarda görünmediğimi.
Bir de bu arada saat 23.30 da yatmaya çalışıyorum, uyku alışkanlığı edineyim diye, velhasıl sevgili okuyucularım, Nilgün vakit bulamadı sizlere yazacak. Facebook’a bile giremedim. Ara ara telefonumdan baktım.
Neyse sizlere güzel hafta sonları diliyorum. Sevgilerimi sunuyorum herbirinize. Pazar günü kısmetse İstanbul’a uçuyorum. Artık oradan size merhaba derim…Haydi iyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.