Ah Şu Gençlik …

Yine günler geçti ve geçiyor. Allah sağlıklı bir şekilde geçmesini nasip etsin. Bugün 23 nisan, neşe doluyor insan diye başlayan şiir vardı, bu özel günde okunan, şimdi onu hatırladım.
Havada güzel törene gitmedim, öğleden sonra yapmam gereken bir başka iş olduğu için.
Eski günleri düşündüğümde,çocuklarımı törene hazırlamam aklıma geldi, ne büyük heyecan duyardık. Özel kıyafetler dikilir, okula götürülürdü. Bütün gün gösteriler olur, bütün aileler ve yakın akrabalar çocukları izlemek için tören alanına doluşurdu. Ellerde fotoğraf makineleri, cameralar…
Ey gidi günler….23 Nisan Bayramınız kutlu olsuuuuuuuuuun..
Yağlıboya çalışmalarımız hızla devam ediyor, geçen sene kolumu çok yormuştum alçıya alınmıştı, bu senede bedenen çok yorulduğumu hissediyorum. Ama resim yapmak apayrı bir zevk. Şu anda kedi resmi yapıyorum, bitmek üzere ardından da kısmetse ya nü bir resme veya manzaraya başlayacağım. Bu arada kuru pastel boyayla da okulda çalışıyorum.

yağlıboya kedi2014-04-22-12.18.41
Dün akşam tiyatroya gittim. Yine Telvin Sanat Tiyatrosunun bir gösterisi vardı. Sanıyorum Sinop’ta 2. kez oyanandı. Ve yinede salon doluydu. Turgut Özakman’ın bir eseriydi ”Ah Şu Gençler”. Güzeldi, komediydi. Günümüzün gençleri, aile içi ve okuldaki davranışlar güzel anlatılmıştı. Bende tüm ekibi kutluyorum. Ve tekrar iyi ki varsınız diyorum. Bize tiyatro geceleri yaşattığınız için sizleri çok seviyorum.

ah şu gençlik
Görüşürüz…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.