Mutlu insanlar….

Merhaba….
Nasılsınız sevgili okuyucularım? Hava güzel,siz güzel…Hava sisli, siz sıkıntılı mı?
Amaan, boşverin havaların sisini pusunu, siz kendi havanıza bakın. Hep güneşli, hep parlak olun.
Hele hele bir de Sinop’luysanız, zaten size söyleyecek sözüm olmaz.)))Neden mi?Türkiye’nin mutlu insanları Sinop’ta yaşıyor.Vallahi bravvo bize, herşeye rağmen hayata sıkı sıkı sarılan, günün her halinden mutlu olan, güler yüzlü insanların yaşadığı kent. Haberi görünce gazetelerde ve Tv de dinleyince, inanın şaşırmadım. Çünkü benim çevremdekilerde hep mutlu , fazla bir şikayet yok anlayacağınız.Şimdi Cahit Sıtkı Tarancı’nın Memleket İsterim şiirinin dizeleri aklıma geldi.
Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;
Olursa bir şikâyet ölümden olsun.
Bizde de bir şikayet ölümden var galiba.Sinop’ta yaşayanlar bilir, her ölenin ardından okunan ve bizi her defasında üzüntüye boğan, sela konusunda da  belediye bir hal çaresi bulmuş. Kaç kişi vefaat ederse etsin,sadece tek bir sela veriliyormuş. Bence iyi oldu, her bir selâ üzüntü veriyordu insana.
Yaa nereden geldik bu konulara…Ha tamam tamam mutlu insanlardan bahsediyorduk.
 Sizi, ne mutlu eder diye sorsam ,kim bilir ne çeşitli cevaplar alırım bu soruma, değil mi? Hele de bu soruyu bayanlara sorarsak, alacağım ilk cevap, alışveriş olurdu sanırım…Doğru değil mi?
Haydi size bir haber vereyim de, daha da mutlu olun.
Dün kızım aradı,anne sana , güvenilir ve en popüler alışveriş sitelerinin ürünlerini topluca gösteren,fiyat ve model karşılaştırması da yapabileceğin,aradığın ürünün hangi sitede satıldığını kolayca görebileceğin bir link veriyorum, artık o linki  bu linki tıklama, sadecehttp://kampanyon.com/ u tıklaman yeterli .. Ve benden sana  anneler günü hediyesi, bu siteden (?)şu kadar miktarda birşeyler seçebilirsin dedi. 3 haziranda konserimiz vardı hemen abiye-ayakkabi   seçtim kendime, birde seyahat bölümünden valizime, valiz-kilifi istedim. Şimdi ne alaka kılıf dediniz, ama vallahi burada yok yok, bir ara gözüme takıldı 27.550 liralık pırlanta kolye bile var.
 Aslında işin aslı,bu sitenin her bütçeye hitap ediyor olması.
Şu teknolojiye bakar mısınız, yeter ki paran olsun, bir tıkla herşey yanına geliyor.
Allah’ım sana şükürler olsun, beni bu teknolojiyle tanıştırdığın için.
 Haydi bana müsade biraz daha dolaşayım sitede. Eminim birkaç gün sonrada oğlum, anne sana anneler gününde ne alayım diye sorar.))))))
Buldum işin kolayını..

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.