İŞARET DiLİ TERCÜMANLI BAKGEM DERSHANESİ YENİ İŞİTME ENGELLİ KURSİYERLERİ BEKLİYOR!

Bakırköy Belediyesinin desteği ile 4 yıldır BAKGEM’de devam eden Türkiye’nin ilk ve tek işaret dili tercümanlı Üniversiteye hazırlık kurslarımız bu yıl yine 2014-2015 senesi içinde devam edecektir. İşitme engellilere ücretsiz verilen dershane niteliğindeki derslerde; Türkçe, Sosyal, Matematik ve Geometri başta olmak üzere EKPSS, üniversiteye giriş ve diğer yapılacak olan sınavlara hazırlanmak üzere siz gençlerin başvurusu gerekmektedir. Derslere giren hocalarımız; konuları sözel ve yazılı izah ettikleri gibi, aynı zamanda işaret dilini de kullanarak, çift dilli eğitimi gerçekleştirmektedirler.

Eylül ayında başlayıp, Mayıs ayının sonuna kadar devam edecek olan bu kurslar cumartesi ve pazar günleridir.

Bakırköy Belediyesinin önümüzdeki günler için hazırlanması ve yapılanması için talepleri görmeleri gerekmektedir. Liseyi bitirmiş veya lise 3.cü ve 4.cü sınıflarda eğitimlerine devam eden işitme engelliler yararlanabilmektedir.

ied1ied@yahoo.com.tr adresine yazdırarak ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Ön kayıt için son tarih 30 hazirandır.

İŞİTME ENGELLİLER VE AİLELERİ DERNEĞİ

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

KİTAPLAR VE KÜTÜPHANE….Sessizliğin Sesi

 Sevgili arkadaşlarım; İnanın düzenli yazmak istiyorum ama, bir türlü bilgisayar başına oturamıyorum.. Telefon her işimizi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.