Hayırlı Ramazanlar…

Merhaba günlük…
Nasılsınız,oruçla aranız nasıl? Benim çok iyi. Henüz korktuğum gibi olmadı. Aslında benim sorunum sıcaklarmış. Hava çok aşırı sıcak olmazsa hiç sorun olmuyor. Ne açıkıyorum, ne susuyorum. Maşallah şimdilik çok iyi anlayacağınız. Hatta sokağa çıkıp günlük işlerimi bile yapıyorum.)))
Geceleri iftar sonrası yine yürüyüşlerimize başladık.6500 – 8000 arası adım atıyoruz. Sonrada çay faslı başlıyor.  Şimdilik herşey yolunda çok şükür.Allah bir kolaylığını veriyor.Ben hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.
Bu arada Sinop Belediyesinin 6. Geleneksel Ramazan Şenlikleride ilk geceden itibaren başladı. Saat 21.30 da çocuklara yönelik gösterilerle başlıyor ve saat 23.30 za kadar canlı müzikle devam ediyor.İlk gece bir TRT sanatçısı vardı. 2. gece Yılmaz Küçük ve orkestrası vardı. Bu sene hem Hayaller Tiyatrosu, hem de Telvin Sanat Tiyatrosu çocuklarımıza hoş vakit geçirtiyorlar.Eğlence güzel anlayacağınız. Dün gecede Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosunun gösterisi vardı. Her gece bir başka eğlence…

ramazan şenlikleri
Ha bu arada bir haber daha vereyim sizlere:12 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında, Sinopale ”Kümeler ve Kristaller-Sıfır Noktasında Gözlem” başlığı altında bu sene 5. kez gerçekleşiyor.12 Temmuzda geleneksel Helesa Yürüyüşü ile açılışı yapılacak ve daha sonra da 1,5 ay etkinlikler devam edecek.
Dün 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramıydı. Birçok yarışmalar yapıldı.Törende çok kalamadım, malum ramazan olduğu için, yelken ve kürek yarışlarını izleyebildim. Kalabalıktı. Akşam üzeri eve dönerken,yağlı direkte ki bayrağı kapan genç, koça koçu omzuna almış götürüyordu arkadaşlarıyla birlikte.))

20140701_182357denizcilik bayramı
Gece yürüyüşlerimiz güzel geçiyor.Arada durup selfie mizide yapıyoruz.)))
Pazar günü balığa çıktık, korkunç ölü dalga vardı Adabaşında yine.Biraz isatvrit tutup döndük.
Yani sevgili okuyucularım ramazanımız böyle geçiyor işte.))
Hepinize tekrar iyi ramazanlar diliyor, Sinop’tan sevgilerimi yolluyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.