O Hayvan ne olabilir???

Günaydın sevgili okuyucularım.

Sabah satin 7.00si.4.00den beri uyanığım. Ya ben böyleyim işte. Malum bugün 15 ağustos balık yasağı  amatörler için kalktı. Biz de eşimle sabah 5.30da palamuta bakarız diye konuşmuştuk, dolayısıyla benim uykum saat 4.00 de kaçtı. Eşimde hava rüzgarlı boşver gitmeyelim değince, ben de kalktım erkenden balkonları yıkadım.Biraz iş yaptım ve internet açtım günlük yazıyorum.

Aslında bu kadar erken  internet açmazdım ama, dün bir program kurdum, picasa 3.Daha öncede kurmuştum diğer laptopuma masamın üstündeki tüm resim dosyalarını kopyalamıştı. Bu laptopuma da indireyim dedim ve google’dan  indirdim. Hangi tuşa bastıysam 2004 yılından beri ne resim yüklemişsem hepsini hafızasına yüklemez mi. Beni aldı kara kara düşünceler, kotam sınırlı ya, çok aşmışsam ne yaparım diye üzüldüm. Ama henüz birşey görünmüyor, artık şansıma. Bazen  sonuçlar hemen yansımıyorya. Bakalım göreceğiz. Birde fotoğrafları orjinal boyutunda kaydettim. Hepsi yüksek.Burada birtek sevindiğim kaybolan Norveç fotograflarımda orjinal şekilde ortaya çıktı. Vallahi ben bu işi çözemedim. Ya ne yüklemişsem çıkar mı, çıktı işte. Eğer fiyatta çok çıkmazsa sevineceğim.

Dün tesadüfi bir arkadaşımız bizi tekne turuna davet etti, bizde istiyorduk zaten hemen katıldık. 4 saat tekneyle hem turladık, hem de istediğimiz yerde durdurarak yüzdük.Güzel bir gün oldu.

10401879_10152750773703900_3825396832358702288_n

Akşamda Atatürk parkının önünde Bianel etkinlikleri kapsamında,Jasmin’ın dans gösterisi vardı. Ve yine Türk gençlerinin de dans gösterileri oldu.Tin Tini Tini mini hanım türküsüyle ,seyircilerin katılımıyla bir gösteri daha yapıldı. Güzel neşeli bir etkinlikti.

DSC00176DSC00194DSC00193 DSC00185

Birde, bir önce ki gece eşimle yürüyüş yapıyorduk, hemen kütüphanenin biraz ilerisinde cik ciiiiiiiiiik diye bir ses geliyordu,insanlarda toplanmıştı, herhalde bir kuş yaralandı diye bizde gittik kalabalığın bulunduğu yere birde baktık ki, ıslanmış fare gibi bir hayvan , ama bağırışı kuş gibi. Bir bey seviyordu. Sonra biz kunduz olabileceğini düşündük, yavru bir kunduz dedik. Sonra da o seven bey eline alıp deniz kenarında ki kayanın üstüne bıraktı. Akıbeti ne oldu bilmiyorum.Ve o hayvan neydi?????

Birşey daha anlatayım size. 2 gece önce ben ,arkadaşım ve yeğenim (köşe yazarım Ebru Kuru) eve dönüyorduk, yolda eski konservatuvar arkadaşım Ferdağ’yı gördüm . Ayak üstü konuştuk.Yanında 2 kişi daha vardı.Biraz önce senden bahsettik,Tokat’ta yaşayan akrabası bayan, devamlı benim sitemi takip ediyormuş.Tanıştık kendisiyle ve bana bir anlattı yazdıklarımı etkilendiklerini,şaşırdım kaldım.Hergün okurmuş. Ebru’ya bir sorular sordu gezdiği yerlerle ilgili hepimiz çok şaşırdık.))))Çok sevindim tabii,böyle takipçilerim olmasına.)))Çok teşekkür ederim.

Şimdi  saat ancak 7.30 oldu. Ben en iyisi günlüğü bitireyimde kahvaltı hazırlayayım. Ama daha video ve resim yüklemelerim var. tekrar görüşürüz hoşcakalın.

Bitti en nihayet.. Okunmaya hazıııııııııır))))

Videoları yüklediğim yeri bulamadığım için yayınlayamıyorum,üzgünüm.((((

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.