Erken doğum günü ve yolculuk…

6 eylül eşimin doğum günüydü, benim de doğum günüm 11 eylül. Ben doğum günümde Sinop’ta olmayacağım için aynı güne getirip pastamızı üfleyelim dedim. Eşim bu tür seremonileri sevmediği için, ben ikimiz yerine de pastamız da ki mumları söndürdüm.

DSC01336 (Small)DSC00554 (Small)DSC00557 (Small)DSC00559 (Small)DSC00560 (Small)

Şen Pastanesinde arkadaş ve akrabalarımla birlikte hoşca vakit geçirdik. Öbür gün , yani bugünde Bora Jetle İstanbul’a uçtuk.Sabiha Gökçen Hava alanına inmemiz gerekiyordu. Karşıda çocuklarım ve ablalarım,yeğenlerim olsada yarın yine başka yere (Sürpiz !!! sonra açıklayacağım) uçaçağımız için Anadolu yakasında kalmamız gerekti. Ve bizde havaalanına yakın bir butik Otelden rezarvasyon yaptık ve şuanda denize nazır otelimizde sizinle günlüğümü paylaşıyorum.

Hava alanından çıkışta hemen bir taksiye bindik. Havaalanın taksilerinden biriyidi. Adama adresi verdik, adam ilk mi kalıyorsunuz burada dedi ve bize şüpheli şüpheli baktı. Birşey mi var dedim?Yok da ne bileyim sanki pek iyi değil dedi. Nasıl Yani diye sordum, korktumda birden,yok mok diye geveledi.Sonra da  bizi otelin önünde bıraktı. Ben otele baktığımda booking.com daki otelin fotoğrafına hiç benzemiyordu. Butik Otel diye bırakıp gitti, bizede tembih ediyor birşey söylemeyin diye. Sonra otelin bayan yöneticisi bizi aydınlattı. Taksi şöförlerinin bazılarının anlaştığı oteller varmış, oraya yolcu götürürlerse komisyon alıyorlarmış.Ve üstelik adam bizi yer ayırttığımız otele değil,başka bir butik otele bırakmış. Neyse tekrar taksi çağırdık ve rezervasyon yaptırdığımız otele geldik. Otel bayağı güzeldi, bookıng .com ‘a hakkımızda güzel yorumlar yazmanız için size 2 oda ayırdık hangisini beğenirseniz orada kalın dediler.Odanın biri suit odaydı, bir oturma salonu var çok geniş,diğeri tek bir oda ama deniz manzaralı ve denize çok yakın,biz onu tercih ettik.

sahil butik otel10649539_10152815910068900_18497085321639868_nneomarin avm

Valizleri bırakıp, otele çok yakın Neomarin Avm’ye gittik. Dolaştık birşeyler yedik. Bir gece önce 2 saatlik bir uykumuz olduğu içinde erken otelimize dönüp dinlenme pozisyonuna geçtik.

Şu anda ara ara gök gürlese de hava sakin ve ılıman.

Bu arada biraz Bora Jet’ten bahsetmek istiyorum size. İlk bileti aldığımızda 2 ay kadar önce uçak 13.50 de kalkacaktı, sonra internete baktığımızda  9.40 da kalkacağını öğrendik. Neyse son dakikada havaalanında çalışan bir arkadaşıma saati teyit ettirip öyle gittik.  Hayırlısıyla da 1saat 15 dakikada geldik. THY uçağından daha güzel koltukları, yumuşak ve koltuk araları çok açık, verdikleri kahvaltı THY yolunkiler kadar iyi değil. Ama rahat bir yolculuk oldu vesselam.

İşte böyle sevgili günlük, kısmetse yarın bir yurt dışı seyahatimiz olacak. Ben çeken internet ağlarında fotoğraflar paylaşmaya çalışacağım sizlerle.

Umarım güzel bir tatil olur da gelince sizlere detaylı anlatır, bol bol fotoğraf paylaşırım.

Şimdilik hoşcakalın diyor, hepinize İstanbul’dan sevgilerimi yolluyorum. Kendinize iyi bakın.

Not:Ya  dün sabah balığa çıktığımı yazmayı unuttum. 3  tane palamut tuttuk. İlk tuttuğumuz tam tuzlamalıktı , ama biz kızartıp yedik. Çok güzeldi çoook.

sinopDSC00528 (Small)sinop10615523_10152813526613900_4101120853573580063_n

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.