Cinlerim Tepemde…..

(Dün gece yazdıklarım)

Dün telekoma modemi mi götürüp, cep telefonumla evde bağlanamıyorum, devamlı hattım kesiliyor,1,5 aydır mağdurum dedim. Onlarda modemimi kontrol edip bir şey değiştirdiler. Eve gelip modemi bağladığımda cep telefonum otomatik bağlandı. Ohhh çok şükür yapıldı dedim.  Dün hiç vaktim olmadığı için, bugünde laptop umdan interneti açayım dedim, bağlanamadım. Hemen 4440375 aradığımda epey bir şeyi kontrol ettiler. Siz internete giremiyorsunuz, bu modemle ilgili sorun Airties ı arayın diye bana 440239 numaralı telefonu aramamı söylediler. Oradan müşteri temsilcisiyle konuştuğumda, modemimin eski olduğunu, benim kimliğimi göremediklerini söylediler. Yardım edemeyiz, isterseniz size yenisini yollayalım(ücretli tabiî ki) dediler. Ben dün modemde Telekom bir şey değiştirdi, cep telefonum giriyor, laptopum giremiyor desem de yardım edemeyeceklerini söylediler.Aslında adam diyor ki: ben orada olsam hemen yaparım ufak bir sorun, ama sizin kimliğinizi göremediğim için ve modeminizin garantisi dolduğu için yardım edemiyorum diyor.. Ne güzel değil mi?

Yani anlayacağınız şu anda onların yüzünden mağdurum. Şimdi işin yoksa, yarın yine Telekom a gidip,  laptopu mu götürüp uğraşacağım. Bakalım beklide üzgünüz diyecekler. Hani yani sorun yokken, sorun çıktı. Benimde tepem attı. Yaa vallahi ben şu ttnet ten çektiğim kadar başka şeyden çekmemişimdir.

Günlüğümü yazarken şu anda internete giremiyorum. İnşallah günün birinde bağlandığında bunları yayınlıyor olacağım.

Geçtiğimiz Pazar günü, Esnaf Kefalet Kooperatifin seçimleri vardı. Tek aday Gürsel Özdü. Katılım çok fazlaydı, hoşuma gitti. Öğleden sonrada yeni binalarının açılışı oldu. Hayırlı olsun hepimize diyorum.

sinop esnaf kefalet kooperatifisinop esnaf kefalet kooperatifi

Pazartesi liseli arkadaşlarımla Garden Glass Cafe ‘de buluştuk. Sohbette, yediklerimizde güzeldi. Yalnız o kadar soğuktu ki hava, donduk donduk. Sis bastırdı birden ve hissedilir sıcaklık neredeyse 1 dereceye düştü.

garden glass cafe

Tamam mevsim kış ama, şu bahar havaları o kadar aldatıcı oluyor ki, hasta olmaktan korkuyorum. Malum Cuma akşamı da konserimiz var. Hayırlısıyla bir atlatalım. Ama sonrada 2 nişan, bir nikah var. İyi olmam lazım.

Bu akşam son provamızı yaptık, 2 kişi grip umarım o arkadaşlarımda konsere kadar iyi olurlar.

Bu akşam yine fotoğraflar çektik. İnternete bağlandığımda yayınlarım artık.

sinop belediye konservatuvarıgarden glass cafesinop belediye konservatuvarıgarden glass cafe

Şimdilik size iyi geceler dileyeyim. Çünkü yazacak modda değilim.

Hoşçakalın.

Tekrar merhaba,

Bu gün Perşembe. Dün akşam sinirli halimle yazdıklarımı üstte okudunuz. Bugünü de anlatayım size.

Sabah 9.00 da elimde laptop um ve modemim, telekomdaydım.Modemimi taktılar. Hiç bir şey yok görünüyor. Sonra modemi iptal edip yeniden giriş yaptıklarında sorun gitti.

Şimdi evde hem cep telefonum , hem de laptopum çalışıyor. Üstelik modemimim çift antenli olduğunu ve hiçbir sorununun olmadığını da dile getirdiler. Çok şükür hallettim. Böyle böylede biraz daha bilgim arttı. J))İyi taraftan bakıyorum bugün.

Ha bir şey daha paylaşayım. Dün de bankanın birinden arayıp, siz iyi müşterimizsiniz, sizin kartınızı çalıntılara karşı  koruyacağız ve ödemelerinizi yapamazsanız biz ödeyeceğiz, daha bir sürü iyi şeyler söylediler. Ben de mutfak da meşgulüm. Dedim ki, ben size bunlar için para ödeyecek miyim, ‘’hayır hanımefendi size diyorum ya’’ dedi. Ve tekrar faydalarını saymaya başladı. Bu arada %1-%2 lafı da geçiyor ama anlayamıyorsunuz. Ben tekrar sordum. Bu yine hanımefendi hayır ben size anlatıyorum ya dedi. Ve bu 3 kez devam etti. Artık aptal durumuna düşeceğim, işimde var. Allah Allah ilk kez iyilik yapan bir banka dedim ve lafı da daha fazla uzatmamak için peki dedim. Bugün o bankaya uğradım meğer ilk aylık ödememin % 1ni, -2. Sinden %2 kesiyorlarmış. Adam diyor ki 100tl de 1 ti ne olacak iyi diyor. Dedim aylık ödemeleriniz 1500tl üzeriyse sonra ne olacak. Hee o zaman siz bilirsiniz dedi. Sabahtan da bir yarım saat orayla konuşup hallettim.Birde bankaların müşteri servislerine ulaşmak tam bir kabus..Neyse işim oldu, onayı iptal ettirdim.

Artık bankalardan gelen aramaları da hiç açmayacağım…En iyisi bu galiba…

Evet sevgili günlük şimdilik mutlu sona ulaştım. Hava soğuk ve ben evdeyim.Önce şu yazımı yayınlayayım sonrada kuşumun kanadını boyayayım diye düşünüyorum..Kısmet tabii.

Sizlere iyi günler, sağlıcakla kalın.

Yarın  30 Ocak. Halk Eğitimi Merkezinde yapacağımız konserimize bekleriz..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.