Ben sizinle epeydir günlüğümü paylaşmamışım!!!!

Bu defa ara epey uzamış, tam 1 hafta desem yeridir. Ama bu arada okuduğum 2 kitabı paylaştım sizinle.

Çok enteresan bir şeyle karşılaştım, en son okuduğum kitabı yayınladıkdan sonra. Şöyle ki; ben web sitemde paylaştığım her şeyi facebook da, twitter da ve blogum da paylaşıyorum. Hatta bazılarını hürriyet bumerangda yazarcafede de çıkıyor. Nasıl oldu anlayamadım bu en son yayınladığım’’49 zunda Aşk’’ kitabı 2 günde, 19670 defa tıklanmış.!!! Herhalde okuyucu kitlemin çoğunluğu 49 yaş çevresi, kadın ve erkekler.)))) Yine işin tuhaf tarafı,  her zaman beğeni koyulan yazılarıma bu defa  sadece 3kişi beğeni koymuş.!!!!!

Vallahi hayat…. Gerçekten insana ne göstereceği hiç belli olmuyor. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi, şeytana uydurmasın. Amin diyor ve bakalım nasıl geçmiş haftam bir düşünüp yazayım diyorum.

Pazartesi arkadaşımda oturmamız vardı. Perşembe günü Şen Pastahanesinde başka bir oturmamız.O gün kıyafetlerimizle 1930 lara gittik biraz.)))))))))))

DSC0437910994320_10205970030919025_725186978541715404_n

 

Cuma  günü malum konservatuvarımız vardı. Bu arada 26 Mayısta Bahar Konserimiz var, şimdiden duyurayım sizlere.)))

sinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarı

Cuma akşamı yine, tam bahara uygun neşeli, enerjik, fıkır fıkır  Türk filimlerini hatırlatan şarkılarımızı geçtik ve bitişte de Kahveci Baba Cafeye gittik. Bu akşam ekip daha kalabalıktı, saz çalan mekan sahibi Yılmazın dışında, kavalda Cem Can Cilingiroğlu, elektro gitarda Cemil ve ilk kez gördüğüm başka bir genç  vardı.  Yine Yılmaz’ın seslendirdiği türküleri dinleyip eşlik ettik, oynadık. Bu arada benden şiir okumamı istediler, birde şiir okudum. Saat 23.30 gibi de ayrıldık.

kahcveci baba cafekahcveci baba cafekahcveci baba cafekahcveci baba cafe

Çok soğuk ve karlı bir geceyi dostlar arasında, sıcacık ve keyifli geçirdik.

Bu arada evde resim yapmaya devam ediyorum. Martım bitti, şimdi fotoğraf bulamadığım için sıkıntıdan kendi resmimi yapmaya karar verdim.))))

Size bir bilgi vermek istiyorum, ben yeni öğrendim sizinle de paylaşayım dedim.

Şu sıralar çıkmayan 20 yaş dişimden sorunum vardı. Daha doğrusu ben ondan olabileceğini sandım. Dişçiye gittiğimde kontrol etti. Dişlerinizde bir problem görünmüyor, belki 20 lik dişinizden olabilir, diş hastanesine cumartesi, Pazar günleri diş cerrahı geliyor ona bir gösterin dedi. Bende panoramik röntgen çektirip bu sabah doktora (Hızır İlyas Köse) gittim. Ona da şikayetimi anlattım, röntgene baktığında, o da 20lik dişimden şüphelenmedi, belki azı dişimin dibinde ufak bir nokta var, ondan olabilir 1 hafta bir bekleyin bakın bakalım ne olacak dedi. Aslında devamlı bir ağrı değil, arada bıçak sokup çıkarıyorlar gibi birkaç saniye süren bir sancı var. Çoğunlukla geceleri oluyor, enteresan…

Bakalım ne olacak, 20lik dişinizi aldırmak isterseniz mayıs ayına randevu veriyorum dedi. O kadar da yoğunmuş anlayacağınız. Ama böyle Sinop’a diş cerrahın gelmesi çok hoşuma gitti. Ve aldığım duyuma göre, yakında hastanede implant takmaya başlayacaklarmış.

Bu bilgiyi neden yazdım, eğer cerrahlık bir durumunuz varsa, cumartesi Pazar Diş Hastanesine gidin diye.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sizlere güzel hafta sonları diliyorum. Sevgiler Sinop’tan.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.