A. Mühip Dranas Uygulama Oteli & Mavi-Yeşil Rest.

Merhaba Sevgili Günlük…

Sevgili okuyucularım nasılsınız?

Bitirdik yaz ayını da değil mi? Okullar açıldı, ödevler başladı, bazılarınız tatlı heyecan içinde çocuklarını okula yollarken, bazıları da offf yine kış yaklaştı diye üzülüyorsunuzdur .Hele ilkokula başlayan çocukların dersleri beni en çok korkutandır. Yazmak istemezler, binbir güçlükle çizgiler çizilir..vs. Ay belkide bu usulde değişmiştir, milli eğitimin aldığı kararları yakalamak çok zor, hergün yeni kararlar,uygulamalar çıkıyor. Şu anda uygulanan hiçbir şeyin seneye yine uygulanacağının garantisi yok. Allah yardımcımız olsun, sonumuzu hayır eylesin.

Bugün resim grubu arkadaşlarımla birlikte,Ahmet Mühip Dranas Uygulama Oteli’ne kahvaltıya gittik.Hafta içi açık büfe değil, serpme kahvaltı varmış. Fark etmez dedik, mühim olan bir arada olmaktı. Ben zaten hiçbir zaman kahvaltıyı tercih etmem aslında, ama arkadaşlarımla birlikte güzel vakit geçiriyoruz diye gidiyorum.

blankblankblankblankblankblankblank

Bugünde öyle oldu, 14 kişi bir araya geldik, sohbetimiz çok güzeldi. Saat 14.30 kadar oturduk, kahvelerimizi de içtik ve eve dönmek için yine 4 araba yola koyulduk. Baktım Yeşil- Mavi Resturan önünde ilk araba park etti, hepimiz sırayla durduk. Bu defada bu resturana girdik. Hava da muhteşemdi. 3masa hazırladılar bize, bu defada katlama,gözleme ve çay siparişi verdik. (Etli ekmek kalmamıştı.)   Aslında ben, bunları fazla yemem ama, peynirli kaşarlı karışık yediğimiz gözleme muhteşemdi. Çıtır çıtır mis gibiydi. Demek ki güzel olunca seviyormuşum.Kahvaltı diye çıktık, demek fazla doymamışız ki, birde burada yedik. Bol bol fotoğraf çektirdik.

blankblankblankblank

Eve geldiğimde saat 16.00 olmuştu. Allah’ım dedim, verdiğin nimetlere, sağlığımıza, arkadaşlığımıza, güzel dostluklarımıza hamdolsun. Çok çok teşekkür ederim. Seni çooooook seviyorum.Hep yanımızda ol.

İyi geceler güzel okuyucularım.Sevdikleriniz hep yanınızda olsun.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Nilgün’cüğüm sen harika bir insansın.Bu kadar karpuzu koltuğunda taşımak olağan üstü bir şey…Bizlerin neşe kaynağısın.Allah ömür verdikçe bu enerjin devam eder inşallah.Biz arkadaşların seni çoooook seviyoruz canım benim.İyi ki varsın.Allahım sana ve ailene sağlıklı uzun ömürler versin birtanem.

  2. blank

    Canım arkadaşım ben de sizleri inan çok seviyorum. İyi ki benim arkadaşımsınız.İyi ki hayatımda varsınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.