Sünnet Düğünü & SİFAD & Resim Kursu

İyi akşamlar sevgili okuyucularım.

Şimdi biz, okullu olduk, yine sınıfları doldurduk.Okul bizim yuvamız, yaşasın okulumuuuuuz)))İlkokula giderken bu dizeleri söylerdik,şimdi onu hatırladım.

Dün okulumuz açıldı,bugünde derslere başladık. Arkadaşlar bir araya geldik,özlem giderdik. Bugün havada bir güzeldi öğlen parka gidip çayımızı içip, simitlerimizi yedik. Sonra 3 arkadaş yürüdük iskelede.

blankblankblank

Ve dün bana davetiye gelmişti, bugün saat 13.00 Engelsiz Yaşam Merkezi’nin 3 çocuğu, Yasin Keçeçi,Yiğithan Çiftçi,Çınar Süslü’nün, Aşıklar Düğün Salonu’un da sünnet düğünü vardı.Arkadaşlara teklif ettim, haydi çocukların düğününe gidelim yemek aramızda dedim,sağolsun hepsi memnuniyetle kabul ettiler, hatta bana vesile olduğum için çok teşekkür ettiler. Davul,zurna eşliğinde geldi çocuklar, valimiz, garnizon komutanı, il emniyet müdürümüzde vardı. Kalabalıktı. Biraz durduk, izledik, hediyelerimizi bıraktık, ben biraz daha fotoğraf çektim.Valimiz her masayı ayrı ayrı dolaştı, sonra hoca dua okumaya başladı ben de ayrıldım. Ardından da sünnet yemeği olacaktı.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Çocuklar çok sevimliydi ve mutlu görünüyorlardı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Yine kursa döndük, şu anda geçen seneden yarım kalan  resmimi tamamlıyorum.

Kurs çıkışı yürüyüşümü yaptım, hava çook güzeldi, denizin durgunluğu ve havanın sıcaklığı,balık tutan teknelerin güzelliği insanı mest ediyordu.

blank

Akşam yemeği sonrası da SİFAD’ın toplantısına gittim.Yeni üye arkadaşımız, Yeşim Çakır Arı’nın sunumundan sonra,Fotoğraf sanatçısı Salih Yıldırım’ın Kayseri sununumunu izledik. Bu arada Salih Yıldırım, Büyükçekmeçe Fotoğraf Derneği’nin(BÜFOD) yönetim kurulu üyesi ve SİFAD’a da üye.Yaptıkları etkinliklerden bahsetti, hatta belediyenin ve sponsorların katkılarıyla yaptıkları Uluslar Arası Festivalden görüntülerde sundu bize. Birçok ülkeden sanatçılar gelmiş, ve dünya 1.si olmuş yapılan son festival.Ama maalesef ulusal basında hiç duymadık.

Bu arada Salih Bey ve eşi  bize 3 tşhirt getirmiş. Birini sunum yapan arkadaşa verdiler, diğer 2 si içinde kura çektik, biri de bana çıktı))))

blankblankblankblank

Ve eve geldiğimde saat 20.30 olmuştu. Yarım saat daha geçseydi 12 saate yakın dışarıda kalmış olacaktım. Okuların açılmasıyla faaliyetlerimde arttı anlayacağınız.

Bunlar güzel şeyler tabii.

Hepinize iyi geceler diliyor, sevgilerimi sunuyorum. Kendinize iyi bakın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.