Sinop Günlüğüm….

Merhaba günlük…

Sevgili okuyucularım nasılsınız? Keyfiniz yerindedir umarım.

Sinop’ta havalar soğudu, bu defa kış geldi sanırım. Karşı dağlarda da kar var. Düşünün 0cağın 15 i oldu kış kendini Sinop’ta ve yurdun bazı bölgelerinde ancak  hissettirir oldu. Tıpkı geçen yaz gibi. Nasıl yaz 10 ağustosta Sinop’a gelmiş ve çok kısa sürmüştü, bakarsınız kış da öyle sürer. Ama insan her şeyi zamanında yaşamak istiyor.

Benim geçen hafta yine kurslarım vardı. Yaptığım resim iyi gidiyor, inşallah bu tatilde bitiririm.

blank

Halk Eğitimi Merkezinde verem hastalığı ile ilgili, görevli doktor toplantı yaptı.Birçok konuda aydınlattı bizi.

blankblankblank

Halk Eğitimi Merkezinin müdürü değişti biliyorsunuz, hayırlı olsun a gittik sınıfça,çayını içtik. Kendisinin birkaç kitabı basılmış tarih üzerine ve Sinopluymuş. İsmi Turgay Altun.

 

Perşembe günü Arif V216 ya gittik. Sinemamız çok güzel. Ses düzeni de çok iyiydi. Geçen defa ki sinemamızda ki gibi sesi yüksek değildi. Film de bence fena değildi.Sinemaya gidince mısır patlağımızı da yedik tabii.

blank

Akşamı da yengemin doğum gününü kutladık. Sağlıklı mutlu yıllar yengeciğim. Tüm sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllara.

blankblankblank

 

Cuma günü her zaman ki gibi konservatuvar vardı. Tenefüsümüz de yine bol bol fotoğraf çektik. T.H.M. bölümünden arkadaşımız Vural Etyemez Bey’in doğum günüymüş, bana da ikramda bulundular. Sizin de doğum gününüz kutlu olsun Vural Etyemez Bey.

blankblankblankblankblankblankblankblank

 

Bu arada konserimiz 2 Şubatta ,ücretsiz olacak, erken gelen oturacak.Benden söylemesi.

Cumartesi 3 aydır görüşemediğimiz liseden arkadaşlarımızla Barınak Kafe de bir araya geldik. İstanbul’dan gelen arkadaşımız Nurgül’de bizimle beraberdi. Çok güzel geçti oturmamız. Ama pizzanın eski tadı yoktu.

blankblank

Pazar günü, Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü’nün genel kurulu yapıldı. Yönetim kuruluna, Oğuz Özcü, Cenker Sencer, Ebru Batmaz, Saim Gürbüz, Barış Mert, Anıl Emir, Ali Yalçın seçildi. Yeni yönetim kuruluna iyi çalışmalar diliyorum.  Eminim yine başarılı bir yıl geçiririz.

blankblankblankblank

 

Genel kurul sonrası da arkadaşımda toplandık ve 1,5 ay sonra ilk kez bir araya tam kadro geldik. Çok özlemişiz birbirimizi.

blankblank

Pazar günüde böyle geçti.

Ve bugün pazartesi, yine doluydum, bu defa da Almanya’dan gelen kuzenim ve ablasıyla Otel 117 de buluştuk, kahve içip sohbet ettik.

blank

İşte bir hafta daha böyle geçti…Ayy yoruldum. Sinop günlüğüm bitince İstanbul’u anlatacağım.

Şimdilik iyi akşamlar görüşürüz.

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.