Öyle bir geçer ki zaman…

Yine geçmiş günler…

Nasılsınız günlüğümü okuyan sevgili okuyucularım?

Yani televizyonun karşısında da günlük yazmak zor oluyor. Şu anda Haber Türk kanalında, ‘’Esad güçleri Afrin’e girecek mi?’’konusu işleniyor. Kulağım orada, ellerim tuşların üstünde, kafam karışık. Sonuç ne olacak bakalım. Of offf hiçte iyi görünmüyor.Allah askerlerimizi ve ülkemizi korusun.

Bunun dışında hayat devam ediyor. Kurslara gitmeye devam ediyorum. Bir yağlıboya portrem bitti, şu anda 2. sini yapıyorum.

blank

Resim kursu arkadaşlarımla Çarşamba günleri yemeğe çıkıyoruz. Sevdiğin kişilerle birlikte olmak çok güzel. Allah daim etsin arkadaşlığımızı.

blank

Bugün yine kurs arkadaşlarımdan Nesrin arkadaşımızda kahvaltıdaydık. Herşey çok güzeldi.Teşekkürler arkadaşım. Herşey birlikte güzel gerçekten.

blankblank

2 Şubatta konserimiz olmuştu, öbür haftada Paşa Tabyalarında yemeğimiz vardı. İlk kez yemeğe gittim oraya, çok da güzeldi.45 kişi filan vardık. Konservatuvardan Ömer ve ekibi çalıyordu. Bizim arkadaşlarımızdan da çok şarkı söyleyen oldu, güzel vakit geçirdik.

blankblankblank

Geçen cumartesi de SİFAD(Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği)’nin genel kurulu vardı. 10 yıldır görev yapan başkanımız Erdoğan Purçlutepe, çok yorulduğunu ifade ederek, artık yönetimde görev yapamayacağını söyledi.  Yerine Aslı Ozan arkadaşımız başkan oldu. Yeni yönetimde oluştu. Göreve yeni gelen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ve eski Başkanımız Erdoğan Purçlutepe’ye de 10 yıldır verdiği emek içinde çok teşekkür ediyorum.

Herşey Sinop için diyor, iyi akşamlar diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.