İmmünoloji & Ziyaret & Cebimdeki Yabancı

İyi akşamlar  sevgili okuyucularım.

Bir zamanlar gazete çıkarır gibi hergün yazan ben, artık toptan yazmaya başladım.))) Bu durum vakitsizlikten mi yoksa, her şey normal tekdüze gidiyor,yazma gereği duymadığımdan mı, tam net cevap veremiyorum.

Herşey yolunda sayılır çok şükür şu sıralar. Yalnız ben 1 aydır çok kötü öksürüyordum,  daha çokta evde tutuyordu, alerji öksürüğü dedi doktor.Bazı geceler boğmaca geçirir gibi öksürüyordum, doktorun verdiği ilaçla 1hafta içinde azıcık rahatlar gibi oldum, ama tam geçmedi, K.B.B. doktoruna gittim o da alerji dedi, 1 ilaç daha takviye yaptı, biraz daha azaldı. 4 gündür çok ender öksürüyorum. Bu arada internet araştırmalarımda Samsun Araştırma Hastanesine bağlı, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin 4. Katında İmmünoloji ve Allerji bölümü açılmış, Uz .Dr.Şengül Aksakal’da bu bölümün doktoru.

Bunu öğrenir öğrenmez hemen randevu almaya çalıştım, ama maalesef vermedi, başka bir doktorun havale etmesi gerekiyormuş. Bizde eşimle Salı günü Samsun’a gittik. Sabah 8.40 da hastanedeydik, hemen 9 numarayı verdiler. Sırada çabuk geldi. Sorunumu ve yuttuğum ilaçları söyledim.Allerji ilaçları aldığım için test yapamadılar, 14 marta bana randevu verdi. Yalnız kan tahlili aldılar ve 1 hafta öncesinden de bu ilaçları kesmemi söylediler. Özellikle ağrı ilaçları da 1 hafta içinde alınmayacakmış. Birde nefes testi yaptılar, nefesi aldım, ama öksürmekten yeterli dışa veremedim. 2 kez daha denendi yine olmadı. Bakalım gittiğimde ne olacak. Karadeniz bölgesinde çok alerji hastası varmış. Havasından mı, suyundan mı anlamadım. Ama çok kötü bir şey. Doktor, yağlıboyaya alerjin var  demesinde.

Samsun’da tesadüfen orada yaşayan çok sevdiğim akrabalarıma Piazza avm de rastladım. Mado ‘da oturup sohbet ettik, çok özlemişiz birbirimizi.

blankblank

Bunun dışında yine kurslara devam ediyorum.

blank

Geçen Cuma konservatuvardaydım, çok güzel şarkılar söyledik, özlemişim arkadaşlarımı.

blankblankblankblank

Bugünde H.E.M. de, resim kursumuzu Sinop Valisinin eşi Gülten İpek ve Cumhuriyet Başsavcımız Duygu Bayar, ziyarette bulundular. Birazda sohbet etme olanağı bulduk. Resimlerimizi çok beğendiklerini söylediler.İkisi de genç ve güzel bayanlardı.

blankblank

Geçen hafta Cebimdeki Yabancı filmine gittik arkadaşlarımla. Başrolünde Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız’ın rol aldığı filmin yönetmeni Serra Yılmaz’dı. Ve tek kelimeyle mükemmel bir filmdi.

Kesinlikle izlemenizi öneririm. Aynen, Kadın-erkek ilişkilerinde asıl belirleyicinin teknoloji olduğunu etkileyici bir kurguyla gösteriyor bizlere.

Bu arada birde liseden arkadaşlarımla günümüz vardı,Bliss Cafe Bistro ya gittik. El değiştirmiş orası, biz memnun kaldık.

blank

Şimdilik yazacaklarım bu kadar diyor, sizlere iyi geceler diliyorum.

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.