Alerji Testi…

İyi akşamlar…

2 hafta aradan sonra tekrar merhaba…Nasılsınız, her şey yolundadır umarım.

Bizlerde iyiyiz diyelim, iyi olalım. Biz bugün yine Samsundaydık.

Bana alerji testi yapılacaktı onun için gittim, yaptılar ve doktor bana alerjin yok dedi. Bünyen hassas onun için bazı şeylerden daha çabuk etkileniyorsun, kendini koruyacaksın dedi.İlaç dahi vermedi. Bu arada bende öksürdüğüm de, çevreme daha dikkatli bakıp neyin sebep olduğunu araştırıyorum. Şu sıralar kömür dumanından fazlaca etkilendiğimi hissettim mesela.

Bu arada tüm sağlık çalışanlarının, Tıp Bayramını kutluyorum.

Biraz gecikmekle birlikte tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar günüde kutlu olsun.

Bizde o gece arkadaşlarımla birlikte Beyaz Ev’e yemeğe gittik.Yemekler çok güzeldi. En güzeli de sohbetimiz di tabii.

blank

Resim yapmaya devam ediyorum, şu anda aynı anda 2 resme başladım, birinden sıkılınca birine devam ediyorum, iyi de oluyor.

blankblank

Aaa ben artık ekmeğimi kendim yapıyorum biliyor musunuz? Başlayalı 2 ay kadar oluyor, yaptıkça daha da iyi olmaya başladı. Ekmek makinesin de değil, normal fırında yapıyorum. Bu defa biraz daha cıvık tuttum hamurunu şahane oldu. İçine biraz ceviz, biraz da çhia tohumu ilave ediyorum ve kepek unuyla, normal buğday ununu karıştırıyorum şahane oluyor öneririm ,deneyin.

blank

Yazın Aşıklar Caddesinde  müzik çalan gençleri görüyor onları dinliyordum, geçen günde ilk kez LCW nin önünde bir grup gencin müzik yaptığını gördüm……

blank

Bu yazımı yazarken Popstar 2018 i izliyorum. Ne kadar güzel sesler var, hayran kaldım…Haydi bana da, size de iyi seyirler.İyi geceler, hoşçakalın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.