Kadın Dinlenme Evi…

Merhaba ,

Havamız çok sıcaktı ama 1 saat önce kapattı. Yağmaz herhalde. Sıcak olduğunda susuzluk yapıyor, böyle çok iyi.

Kurslarımız artık bitmek üzere, çoğu arkadaşlarım tatile girdiler bile.Bizde önümüzde ki hafta son olarak kursa gideceğiz, sonra tatil başlayacak.Şu anda yine, yeni resme başladım Frida yapıyorum. Seviyorum onun tablolarını.

Dün resim kursundan çıktığımızda arkadaşlarla ‘’Yaşlılar Evi’’nin önünden geçiyorduk, genç güzel bir bayan buyurun içeri gelsenize bayanlar için açılan yerimizi görün dedi.’’Kadın Dinlenme Evi’’geçen yıl açılmıştı öyle sanıyorum. Ama ilk kez içini dün gördük. Rahat rahat koltuklar var, bedava çay var, emzirme odası var, acil ihtiyacınız olursa tuvaleti var.Çalışan güzel genç  bayan Fethiye var ve birde Nurdan Hemşire var.

blank

Biraz oturduk, keşke daha önce keşfetseydik burasını dedik. Hemşirede oraya çay içmeye gelen 65 yaş üstü kişilerin tansiyonlarını, şekerlerini ölçüyor,iğnelerini yapıyormuş. Çok beğendim vallahi.Güzel bir hizmet. Teşekkür ederim Sinop Belediyesi. Saat 8.00-17.00 çalışıyorlarmış, bilginiz olsun. Biraz dinleneyim, bir bedava çay içeyim derseniz yeriniz hazır.

İyi iftarlar.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.