Sifad 23. Geleneksel Karma Fotoğraf Sergimiz..

İyİ akşamlar sevgili okuyucularım.

Bu akşam günlüğümü hemen yazmak durumundaydım,çünkü kısmetse yarın yine yolcuyum.

Bugün 2 sergi açılışı vardı.Biri bizim SİFAD’ın fotoğraf sergisi, bir diğeri de Sinop Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilatasyon ve Aile Dasnışma Merkezinin sergisiydi.

Saat 19.00 da Vali Yardımcısı İzzet Ercan açılışımızı yaptı. Sergimize ilgi büyüktü. Açılışa gelen halkımızın ve dernek üyelerimizin dışında, İl Kültür Müdürümüz Hikmet Tosun ve ünlü Karikatürist Seyit Saatçi’de vardı.

Birbirinden güzel fotoğrafların sergilendiği 23. Geleneksel Karma Sergimiz de yine, her sene olduğu gibi trafiği durdurup  topluluk fotoğrafımızı çektim.Yaşlılar evinin önünde akşamları açılacak olan sergimiz  5 gece sürecek.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Diğer sergide aynı yerde, İkisinide izlemenizi öneririm.

Sinop Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilatasyon ve Aile Danışma Merkezinin açtığı sergide hep el ürünü, göz nuru bir sergi, gençler ne güzel şeyler yapmışlar, lütfen gidip görün.Onlarla gurur duydum. Özveriyle çalışan öğretmenlerini de gönülden kutluyorum.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Sizlere iyi geceler diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.