Gezimizin İstanbul bölümü..Sanem & Emrah’ın düğünü..

Ben geldim…..

Sevdiğimiz, gençlik yıllarından tanıdığımız arkadaşımız Ahmet’in, kızının düğünü vardı İstanbul’da.Düğüne gittik.

Ben birkaç gün önce gittim, çünkü kızım ve ablalarımla görüşmeye vaktim olsun istedim. İyi ki de erken gitmişim, dolu dolu günler yaşadım.

Birgün Anadolu Kavağına midye yemeğe gittik.

 

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

 

Birgün sadece gemi gezisi olsun diye Eminönü’ne gittik. Ama o gemi seyahatimiz çok maceralı oldu. 1,5 saatlik turda 4 mevsimi yaşadık. Fırtınaya tutulduk, yağmur gök gürültüsü, şimşek hepsini yaşadık. Dönüşte yine gemiyle gelecektik ama korktuk, metroyla döndük.Gezmenin her türlüsü güzeldi.

blank

 

blank

blankblank

blank

blank

blank

blank

blankblank

Akşam üzeri Büyükdere  Parkında oturmakta çok güzeldi. Ablamların şöyle bir grubu var. Saat 15.00 den sonra tüm Büyükdere’de oturan arkadaşları parka geliyor. Toplam 20 kişi var. Oturuyorlar masalara çaylarını içiyorlar, bazıları okey oynuyor, bazıları pasta börek getiriyor. Yiyor içiyorlar, hepsi kendi içtiğinin parasını veriyor. Serin serin ağaç altında sohbetli vakit geçiriyorlar.Ve hiç arkadaşsız kalmıyorlar. O, 20 kişiden en az 15 i muhakkak geliyor.Evin sıcağını çekeceklerine ağaç altında serin serin oturuyorlar. Ben şahsen bu işi çok sevdim.

blank

Bir  gece de Senem’in kına gecesine gittik kızımla. Havuz kenarında çok güzel oldu. Allah mutlu etsin.

blankblank

blank

blank

blank

 

Sonra eşim geldi, diğer gecede düğününe gittik.

blank

Event Garden’da oldu nikah ve düğün.Çok güzel ve geniş bir mekandı, çok güzel hazırlanmıştı.

Önce kokteyl oldu, sonra Nikah. Nikah sonrasıda düğüne geçtik. Hepimiz bizlere ayrılan masalara oturduk.Yemekler tek kelimeyle mükemmeldi. Herşey en ince ayrıntıya kadar düşünülmüş, çok nezih ve güzeldi. Pastası da mükemmeldi, sıcak yaz gecesinde dondurmalı pasta çok iyi gitti.

blank

blank

blank

blank

blank

blankblank

blank

blank

 

Düğünü gelin ve damat özel danslarıyla açtılar, dj harika müzikler çaldı.Pasta kesiminde özel bir grup geldi, bunu ikidir görüyorum, saksofon, davul ,trampet, beyaz giyinmiş kızlı erkekli grup müzikleriyle  bir süre eşlik ettiler gelin ve damada.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Velhasıl herşey çok güzeldi. Allah Sanem ve Emrah’ı bir ömür boyu mutlu etsin.Yüzleri hep düğün gecesindeki gibi gülsün. Sizleri seviyorum.

Ve darısı diğer bekarların başına.

İstanbul serüvenim burada bitiyor. Birdahaki yazımda Ayvalığı anlatacağım…

Hoşcakalın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.