Doğum günü ve düğün dernekler..

Merhaba sevgili okuyucularım…

Yine geldi sonbahar…Kimbilir daha ne yazlar, ne kışlar, ne sonbahar ne ilk baharlar geçireceğiz….Tabii inşallah diyelim…Allah sağlıkla, senelerce herbiri ayrı güzel olan bu mevsimleri görmek nasip etsin…

Düşünüyorum da 40 yaşına  bastıktan sonra ki her yaş alışımda, üzüntüm sonsuz olurdu. Her doğum günüm sabahı çok üzgün uyanır, beşkarış suratla, ağlamaklı dolaşırdım. Hatta abartmıyorum ağlardım bile.. O gün beni üzgün suratla gören arkadaşlarım, ”hayırdır neyin var Nilgün” diye sorduklarında, ağlamaklı bir sesle bugün benim doğum günüm, yaşlanıyorum diye cevap verirdim, onlar da gülerdi. Bu durum yıllarca devam etti.Sonra, belki de 8-10 yıl sonra, kendi kendime Nilgün niye böyle düşünüyorsun, eğer sen yeni yaş almak istemezsen ölmen gerekiyor dedim. Sen yeni  gelen senelere üzüleceğine, sağlıklı olarak hayatta oluşuna şükret dedim. Ve o gündür bu gündür, her doğum günümde şimdi yüzüm gülüyor. Yaşımı düşünmüyorum. Günümü yaşıyorum.Hele birde Facebook tan doğum günümü öğrenen arkadaşlarımın tebrik telefonları, tebrik mesajları geldikçe daha da mutlu oluyorum. Ne güzel bana ki, ne iyi arkadaşlar biriktirmişim yaşamımda, onlarla birlikte bu senelerimi yaşıyor,birlikte vakit geçiriyorum.

Bu kutlamaların yanında birde pastalarla kutladım bu yıl yine doğum günümü. Hem de 1 değil, 4 kes mum üfledim.4 ayrı grup arkadaşlarımla, birlikte nice sağlıklı günlere değip kestim pastamı.

Güzel şey hatırlanmak ve sevilmek..Allah hepimizi güzel yürekli  insanlarla karşılaştırsın.Bu insanlar sizin yaşantınızı da güzelleştiriyorlar. Daha olumlu bakıyorsunuz hayata. Olumsuzlukları  bile, olumlu hale çevirebiliyorsunuz.

İlk pastamı Zinos Otelde, kahvaltı sonrası kestim. Yine, çok sevdiğim ve çok eski arkadaşlarımla.

blank

 

 

blank

Kahvaltı sonrası orada denize girdik. Nasıl güzeldi 11 eylül de deniz, doyamadık yüzmelere.

blank

blank

Deniz suyunun sıcaklığı ve dışarısı aynı olunca hiç soğuk gelmiyor size.Soğuk ta değil zaten. Ondan önce ki günde hava güzeldi, yine yüzmüştük.

blank

Sonra hava bozdu bugün sabahtan beri de ara ara yağıyor.Sonrası ne olur bilemem. Ama yarın hava açacakmış, sezonu kapatmadan daha yüzeriz gibi geliyor.

11 eylülün akşamı yeğenimle 117 Cafe’ye gittik, hava yine süt limandı, güzel müzik eşliğinde hoş sohbetli bir gece geçirdim yeğenimle.

blank

Öbür gün bu defada Sinop’ta olan resim grubu arkadaşlarımla kutlama yaptık Şen Pastanesinde, yine mumlar üflendİ, hoş sohbetler yapıldı, güzel bir gün oldu benim ve onlar için. Fırsat buldukça bir araya geliyoruz onlarla.Şimdi yakında okulumuz açılır ozaman daha sık birlikte oluruz, özlem biter.İyi ki varsınız hayatımda..

blank

blank

Perşembe akşamı da, diğer grup arkadaşlarımla Şen’de kutladık. Bu defa 3 doğum günü birden kutlandı. Masaya  3 garson birden , ayrı ayrı pastalarımızı önümüze koyunca şaşırdık kaldık.

blank

blank

blank

Leman’ın doğum günü ağustostaydı vakit bulamamıştık kutlamaya, diğer Aysel arkadaşımın ve benim eylüldeydi. Ve bu vesile ile hepbirlikte toptan bir kutlama yaptık. Pasta yemekten şekerim yükselecek diye korktum.:)))

Bu arakadaşlarım da, hayatımda olmazsa olmazlarım. Hepinizi gerçekten çoook seviyorum iyi ki varsınız.

Sevgili arkadaşlarım, hayat sizlerle güzel inanın bana.Bu arada bazı sebeplerden dolayı katılamayan arkadaşlarım, sizlerde iyi ki varsınız. Burada tanıdığım tüm arkadaşlar için bunları yazıyorum.Çünkü kötü bir arkadaşım yok  çok şükür. Hepinizi seviyorum…

Ve bu doğum günüm dışında birde, her hafta sonu düğün dernekler vardı.

Geçen hafta cumartesi günü kına gecesindeydim, Pazar  gecesi de düğünde. Tüm akrabalarımı gördüm düğünde. Öyle iyi oldu ki.Gelinimiz İlayda kuğu gibiydi, damatta çok yakışıklıydı maşallah.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Kına geceside, düğünde harikaydı, çok güzel oyunlar sergilediler. Allah ömür boyu mutlu etsin onları.

Bu geçtiğimiz hafta sonuda bir başka kına gecesi ve düğündeydik.Gelinimiz Burcu’da, damatta çok güzellerdi.Çok kalabalık bir düğündü, ömür boyu mutluluklar diliyorum onlara da.

blank

blank

Tüm evlenenlere mutluluklar dileyeyim. Sevgileri,saygıları ,aşkları hiç eksik olmasın. İlk günkü gibi sevsinler birbirlerini.

İşte sevgili okuyucularım, yazımın sonuna geldim. Bugün okullar açıldı. Tüm öğretmen,öğrenci ve velilere hayırlı olsun.Hepsine başarılar diliyorum. İyi bir eğitim yılı olur umarım.

Sizlere de iyi günler.Kendinize iyi bakın,sevgiyle kalın.

 

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.