24. Gezici Festival Sinop’ta.

Merhaba ben geldim..

Yine yoktum epeydir, ama ne yapayım yine İstanbul’a gittim, geldim kurslara devam ediyorum derken vakit olmadı yazmaya. İşim azmış gibi birde çini kursuna başladım.

Ama bu tür şeylerle uğraşmaktan mutluluk duyuyorum.Bunlarla uğraşırken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Bir bakıyorsun hafta sonu gelmiş hemen.

blank

Neyse güzel ve sağlıklı geçsinde, gerisi mühim değil.

İstanbul bu defa çok yağışlıydı.Misafirlerimiz geldi Amerika’dan onlarla buluştuk, çok güzel bir 9 gün geçirdik beraber. Aslında tam 9 günde değildi, çünkü 3 günlüğüne de Kapadokya’ya gidince  bize ayrılan süre azaldı.

blank

Neyse Allah hepimize sağlık versin.

Bu arada ben çok kötü alerji oldum. 3 hafta sürdü, halada tam iyileşmiş değilim.Çok kötü geniz akıntısı ve öksürükle nüksetti. Önce Sinop’ta K.B.B. doktoruna gittim, verdiği ilaçları kullanmaya başladım. Akabinde İstanbul’a gittim, dahada kötü oldum. Akşam saat 23.00 gibi bir başlıyordu öksürüğüm, sabah 6.30 za kadar ne uyuyor, ne uyutuyordum. 6 gün devam etti bu arada bütün ilaçları bıraktım, 2 günde öyle denedim baktım olmadı, İstanbul’da özel K.B.B. gittim. Bu defa doktorun verdiği ilaçlar iyi geldi. Sabah akşam bir burun spreyi, öğlen ayrı bir burun spreyi ve birde geniz akıntısı boğazımı tahriş etmesin diye bir ilaç. Bunları ocak 15 e kadar kullan. Ve tekrar nisan sonundan haziran başına kadar, yine kullan dedi.

4 gün kadar sesimde çıkmamıştı, çok şükür şimdi iyiyim. Ve hergün alerji listeme yenileri ekleniyor. Kaz tüyü,deterjan,silikon, kedi köpek tüyleri,bazı deodorant ve parfümler. Deterjanlarımı değiştirdim, çamaşırımı artık dışarıda kurutuyorum. Kendimce önlemler alıyorum işte. Bu arada çok ta yaygın olduğunu fark ettim. Soğuk algınlığı ile, alerjiyi karıştırmamak gerek. Bana  teşhis konmadan önce çok antibiyotik yutmuştum, ama şimdi aile hekimim de işin farkında bana ona göre ilaç veriyor.

Sinop’ta dün 24.Gezici Festival başladı. Açılış galasına gittik.Kelebekler filmi oynadı.Yönetmen Tolga Karaçelik ve eşi başrol oyuncusu Tuğçe Altuğ film sonrası , izleyicilerden gelen soruları yanıtladılar. Film birçok dalda ödül almış, güzel bir filmdi, çok farklı bir sonla bitti. Halk Eğitimi merkezide gösterildi, heryer doluydu. Açılışta belediye başkanı da çok kısa bir konuşma yaptı.

blank

 

Bu sinema işi çıkınca da konservatuvara koro çalışmasına gidemedik.Çalışmalarımız son hızla yeni şefimiz Nuri Karagülle hocamız ile devam ediyor. Yine yeni arkadaşlar katıldı aramıza. Bu konserimizde yeni seslerden de şarkılar dinleyeceksiniz.

Yazacaklarım şimdilik bu kadar  , hepinize güzel hafta sonları diliyorum. Sevgiler

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.