Merhabaaa….İyi kandiller…

Evde kalışımızın 26.günü…Ben evde 2 gün kalsam, 3 günü hemen kendimi dışarı atardım. Demek ki can korkusu olunca, işte böyle evde kalına biliyormuş.

Kapak için eski bir fotoğrafımı koydum,sonrada ahh dedim keşke yarın orada olsam ve bir kahve içsem…Ama olsun moral bozmak yok, o günlerde gelecek. Yeter ki biz şimdi evde kalalım ve bu sürecin süresini kısaltalım.

Henüz ne kadar da kalacağımız belli değil…Aman sağlık içinde kalalım da, evde kalalım,şuanda 1.sırayı bu alıyor.

Birkez daha buradan sağlık sektöründe çalışan herkese, kolluk güçlerimize, evde kalmak zorunda olanlara yardım eden herkese, marketlerde ,ptt, kargoda çalışan herkese, ve şu anda çalışmak zorunda kalan herkese çok çok teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız.

Eeee anlatın bakalım nasıl geçiyor evde ki günleriniz?

Biz Whats App grubunda ki arkadaşlarımızla yazışıyoruz da maşallah herkes mutfakta . Özellikle de ekmek yapma yarışındalar ben de dahil. Hergün yeni şeyler üretiyorum.

Dün sabah ilkkez evde ıspanaklı gözleme yaptım. Maşallah ben neymişim öyle çok güzel oldu. Korona çıkmasaydı, ben hiç elde hamur açarak gözleme yapmaya kalkışmazdım.

Süt ve yoğurt kaymaklarından epey bir tereyağ çıkardım, onu önceden de yapıyordum.

blankblank

Bu defa bir kabak çorbası yaptım harika oldu. Üstelik mantı pişirmiştim, bu defa onun suyunu dökmedim, o suyla yaptım kabak çorbasını, çok leziz oldu, tavsiye ederim. Hergün spor yapar oldum. Hala tüm biber çekirdeklerini biriktiriyorum. Marulların da kökleri suda, bakalım saçak verecek mi?Birde şimdi evde maya yapımı deniyorum.

blank

Bu arada bahçeye diktiğim sarımsaklar 5cm uzamış, bu kadar çabuk büyür mü onlar, maşallah. Bugün biraz patates ve sarımsak daha diktim bahçeye. Her indiğimde alanı büyütüyorum. Dünde evde ki  saksıdan aldığım bahçe çiçeklerini bahçeye diktim. Tutar inşallah.

blank

Bir resmim  bitti, şimdi 2.sine başlayacağım.3.sünü de çizeceğim bu akşam. Kendimi meşgul edecek şeyler buluyorum. Zaten temizlik ve yemek işiyle akşam hemen oluyor.

blank

Bu arada instagramda,  Huncalife sayfasını takip ederseniz, Şebnem Sürücü’nün (pilates eğitmeni) canlı pilates dersi veriyor. Ben bugün saat 15.30 da başladım. Şimdi önümüzde ki Cuma yine aynı saate var, öneririm.

blank

Diğer günlerde yürüyüş yapabilirsiniz evde.İşte size bir link daha:

Bu arada sizler için internette ilginizi çekeceğini umduğum siteler ve konular buldum. Linkleri tıklayıp inceleyebilirsiniz.

Evde kaldığınız sürede, internette ilginizi çekeceğini düşündüğüm bazı linkleri sizlerle paylaşmak istedim.İşte fotoğrafçılığa ilgi duyuyorsanız bu linki inceleyebilirsiniz.

Nikon, toplam 6 saatlik fotoğrafçılık kursunu ücretsiz yaptı:

https://www.webtekno.com/nikon-ucretsiz-fotografcilik-kurslari-h89326.html

Kurslardan ücretsiz olarak yararlanmak için Nikon’un platformuna önce üye olmanız gerekiyor. Ardından platforma giriş yaparak profesyoneller tarafından hazırlanan eğitimlere erişebilirsiniz.

İnanması zor ama, Porsuk, ölü inek vücudunu çalıyor.

https://www.webtekno.com/gozlerimize-inanamadik-porsuk-olu-inek-vucudunu-caliyor-h27347.html

Bilime göre Karonavirüs salgını sırasında stresinizi azaltacak 10 şarkı:

Hatta bu şarkılar özellikle kadınlarda uykuyu getiriyormuş, onun için araba kullanırken dinlemeyin diyorlar. Ben bu gece dinleyeyim bakim uykumu getirecek mi?

https://www.webtekno.com/bilime-gore-koronavirus-salgini-sirasinda-stresinizi-azaltacak-10-sarki-h89335.html

Ünlü Kahin Baba Vanga’nın 2020 Yılı Kehanetleri Açıklandı

https://www.webtekno.com/kahin-baba-vanga-2020-yili-kehanetleri-aciklandi-h81463.html

İnşallah sizinde vaktiniz güzel  geçiyordur. Bu virüsten kurtulmamız için evde kalmamız şart. Gezen virüs değil, biziz ona göre.

Haydi sevgili okuyucularım hepinize iyi akşamlar, hayırlı kandiller diliyorum. Kendinize çok iyi bakın ve EVDE KALIN.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.