Karlar Eridi…

Yerde 3 gün kalan kar, 4. gün, yerini güneşe bıraktı.

Cuma günü Liseden arkadaşlarımla Barış Manço Parkında buluştuk. Saat 12.00-13.00 arası açık havada sohbet ettik. Aslında geç buluştuk, normalde saat 11.00 gibi buluşsaydık daha çok sohbet etme fırsatımız olacaktı.

blank

Etrafta günlük güneşlik, çok güzeldi. Herkes kendini dışarı atmış, kimi dolaşıyor, kimi yürüyüş yapıyor, kimide soğuğun ardından gelen bu sıcak günde banklara oturmuş, sanki kemiklerini güneşte ısıtıyor gibiydiler.

1 saat göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Sonra da eşimle buluştum ve eve döndük.

Uzun bir aradan sonra, (2 sene gibi) ilk kez motosiklete bindim. Hava güzeldi, özlemiştim, eşimde motorla gelmiş aşağıya, hadi bineyim dedim. O da çok dikkatli kullandı, korkmadım. Başımızda kaskımız da vardı,çok şükür sorun olmadı. Önceden her yere motorla giderdik, ama ben nedense son iki yıldır içime bir korku geldi,binmiyordum, o kadar aradan sonra bayağı özlemişim hoşuma gitti.

blank

Bugün cumartesi, dışarı çıkma yasağı var 2 gün. Aslında saat 10.00-17.00 arası marketler ve birçok yer açık ama çıkmak istemedik, ihtiyaçlarımızı almıştık. Yarın yine evdeyiz.

Bugün bütün gün seramik yaptım, ama şunu fark ettim ben resim yapmayı daha çok seviyorum. Şu çamurum bitsin artık yapmayacağım. İşte şimdide günlük yazıyorum ve ardından tv izleyeceğiz bugün yine bitiyor…Yarına Allah kerim.

İyi geceler, kendinize iyi bakın, hoşça kalın…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.