Yeni uğraşım…..?????

Beklediğimiz Yasaklar Geldi..

Korona virüste vaka sayıları 60 bine kadar çıkınca ve ölüm sayıları günlük 400 e kadar ulaşınca, nihayetinde tam kapanma 29 Nisan gece 24.00 den,17 mayıs sabahına kadar uygulamaya koyuldu.

Yani anlayacağınız 3 gündür evdeyiz. Bugün 4. gün ve ben ilk kez bana en yakın markete ve kargoya gittim. Havada o kadar sıcaktı ki, rüzgarda yoktu, birden yaz mı geldi acaba diye düşünmeden edemedim.

Yasaklar başlamadan önce Yaykıl köyüne gittik eşimle, manzara süperdi sizlerle de paylaşayım istedim.

3 günü çok rahat geçirdim. Çünkü çok meşguldüm, sizde farkındasınızdır şu sıralar fazla sosyal medya kullanmıyorum başka işlerle uğraştığımdan. Şimdi sizde merak ediyorsunuzdur ne yaptığımı değil mi?

1 yılı aşkın süreden beri evdeyiz, yani 14 ay olmuş. Neler yaptım bu 14 ay içinde diye düşündüğümde, biraz yağlıboya resim yaptım, biraz seramik çalıştım. Bol bol kitap okudum. Hergün yürüyüşlerim oldu, soğuk, yağmur kar demeden yürüdüm. (Ve bu yürümemin en büyük avantajı kilomu korumak oldu.)Bana Nilgün sen pek de zayıf değildin ki zaten diyorsunuzdur, haklısınız ama en azından kilo almadım, bu da benim için başarı diye düşünüyorum. Hatta zayıfladığımı söyleyenler var. Ama şimdi ramazan, oruç tuttuğum için biraz kilo kaybım oluyor.

Şimdi geleyim yeni uğraşıma. Evde fazla kalınca malum dolaplarınızı düzenlemek istiyorsunuz. Gardrobum doluydu, dolaplarımda fazlasıyla birsürü şeyler vardı. Önceden olduğu gibi bu yılda çok dağıttım verdim. Güle güle kullansınlar alanlar. Sonra bir arkadaşımla konuşurken ben 2. El olarak satıyorum dedi, bende evdeyim ya, bolca vaktim var,  bende satışa koyayım dedim ve önce kıyafetlerimden evdeki fazlalıklardan başladım, sonra gittikçe büyüttüm kapattığımız dükkanımızdaki ürünlerden de koymaya başladım, ufak ufak satılmaya başladı. Hem para kazanır oldum, hem de bana bir meşguliyet oldu. Ve onun için zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum şu sıralar.

Önce çok kolay geliyordu, her paketin içine ufak hediyeler filan koyuyordum, ama ürün adedi fazlalaşınca sorularda arttı ve gerçekten çok vaktimi almaya başladı. Yani kolay işte değilmiş. En zor tarafı paketlemek, bazıları büyük paket oluyor, işim daha zorlaşıyor o zaman. Ama satış yaptıkça da mutlu oluyorum. Nerede sattığımı merak ederseniz size linkimi veriyorum.

https://dolap.com/profil/nilgun57

Eğer Sinop içinden almak isterseniz kolay, bir şekilde ulaştırırım size.

Sizde de ihtiyaç fazlası şeyler varsa benim gibi değerlendirin derim. Zor ama her işin bir zorluğu var değil mi?

Evet sevgili okuyucularım,yazacaklarım şimdilik bu kadar .

Hepinize tekrar hayırlı ramazanlar diliyorum, beni takipten ayrılmayın..Kendinize iyi bakın..Sevgiler Sinop’tan

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.