Vay bee!!!!

1 aydır yazmamışım sizlere…1 ayy..30 gün…Nasıl geçti, anlamadım gitti.

Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım….Bu şarkıyı sanki ileride bol bol söyleyeceğiz.

Ramazan geçti, bayram geçti, yasakların bir kısmı kalktı.17 gün evde kapalı kaldık derken, kısmet olursa artık yaz gelecek.Yazı bekliyoruz derken, havalar bir bozdu, 10 gündür yağışlı, hala akşamları kalorifer yakıyoruz.Geçtiğimiz senelerde 5 haziranda denize girmiştim ben, şimdi ise hala üstümüzde yorgan var.Neyse ümitle corononun bitmesini ve yazın gelmesini bekliyoruz…( Corona artık git ne olursun, gerçekten çok sıktın bizi)

17 günlük yasaklar bir başladı, bizim yürüyüşlerimizde kaldı, evde yürürüm diyordum ama gerçekleştiremedim bu internet satışlarım yüzünden. Neyse şikayet etmiyorum, maşallah iyi gidiyor. Kargo işleriyle koşturup duruyorum.

https://dolap.com/profil/nilgun57

Eşim tekneyi yaza hazırlamaya başladı, böylece artık sabahları o teknesine gidiyor, bende sabah işlerimi bitirince, satış işlerimle uğraşıyorum ve bu fırsattan yararlanıp, çok fazla araba kullanmaya başladım. Buna da hem seviniyorum pratikliğim çok ilerledi diye, bir yandan üzülüyorum artık yürüyemiyorum diye. İnsan arabaya alışınca da yürümek zor geliyormuş. Ayy kendime hayret ettim şimdi, 1,5 yıldır hava şartlarını önemsemeyip devamlı yürüyen ben, şimdi yürümenin zor geldiğinden bahsediyorum.))

Bu 1 aydır neler yaptım……

Liseden arkadaşlarımla buluştum hemen yasaklar kalkınca, sonrada birlikte Akliman tarafına gittik dolaşmaya. Nasıl kalabalıktı anlatamam, piknik yapanlar bile vardı.

blank

Başka gün resim grubu arkadaşlarımla parkta buluştum, çok özlemişiz birbirimizi, hasret giderdik.

blankblankblank

2 gün önce Sinop Halk Eğitim Merkezinin sergi açılışı vardı, uzaktan sergiyi izledim, tenhalaşınca da gezdim. Bu sene malum, ben ve arkadaşlarım korona korkusundan gidememiştik, giden arkadaşların yaptığı çalışmaları görmek güzeldi. Ben de korona günlerimden geriye kalan seramiklerimle sergiye katıldım. Girişte Kadına Şiddet konusuna dikkat çekmek için 2 genç kızımıza güzel makyaj uygulamışlardı.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Sinop’ta şimdi havalar çok soğuk, haftaya açacak inşallah, o zaman herhalde çay bahçelerinde oturmaya başlarız.

Amerika  15 hazirandan itibaren normal hayata dönecekmiş, belki tüm eyaletlerinde değildir, ama Los Angeles normal hayata dönüyormuş. İnşallah biz de en kısa zamanda normale döneriz.

Bu arada izlediğim dizilerin artık sezon sonu bölümleri yayınlanıyor, zaten 4 dizim vardı, onlarda bu sezon bitti, artık ne seyrederim derken, neyse her Pazar saat 7.00 de yayınlanan yeni dizim başladı, Tek bir oyuncuyla yapılmış bir dizi, baş rollerde Sedat Peker var. Bu Pazar 8. Bölüm yayınlanacak, heyecanla bekliyorum.

Dünkü korona tablosu şöyleydi…Bunları yazmamın sebebi,ileride çocuklarıma ve inşallah torunlarıma yaşadıklarımızı göstermek içindi.

blank

Dün epey dolaştım Sinop’u nu arada da canlı yayınlarım oldu, bazı videolarımı paylaşıyorum sizinle.

Evet sevgili günlük; bu arada 1 yeni kitap daha bitirdim, hem de 20 gün önce ama yazmaya vaktim olmadı. (Hatta bu arada kişisel gelişim kitaplarımı da ara ara tekrar okuyup bilgilerimi taze tutmaya çalışıyorum.) Fakat maalesef burada yayınlayamadım.

Şimdilik sizlere iyi akşamlar diliyorum, kendinize iyi bakın.

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.